Křest alba kapely Artmosphere + kmotři Ondřej Soukup,Ondřej Gregor Brzobohatý a David Solař

Adresa:

Praha 2, Odborů 4

Termín: 2.11.2016
Vstupné:

150 Kč

2listopad středa 20:00

Žánr: koncertyrockpop křest soutěž


Čtyři roky po svém debutu přichází kapela Artmosphere s novým albem s názvem Červenej nos. Parta talentovaných muzikantů z Polabí přináší chytlavou směsici pop rocku okořeněnou artovými prvky. Čerstvou novinku představí ve velkém stylu 2. listopadu v music baru La Loca v Praze za přítomnosti zvučných jmen české hudební scény.

Role kmotrů se ujali Ondřej Soukup, Ondřej Gregor Brzobohatý a David Solař. Nová deska Artmosphere Uskupení Artmosphere složené z konzervatoristů a nadšenců hudby společně tvoří již pátým rokem. Oproti své prvotině s názvem V zrcadlech se nyní přesunuli z čistého art rocku více k modernímu pop rocku, kde je však stále cítit nádech čiré artové atmosféry. Album představí mix písní, který vznikal v průběhu posledního roku u studia Good Day Records.

„Největší inspirací byl pro nás život a jeho různorodost. Album je přímočařejší, údernější a odvážnější nejen hudebně, ale i v názorech a myšlenkách, které se odráží v textech našich písní,“ shrnuje frontman kapely, multiinstrumentalista Martin Blažek. Křest alba Křest alba proběhne 2. listopadu v music baru La Loca v Praze od 20.00 hodin. Na oslavě společně s kapelou vystoupí mnoho hostů.

Jako předkapela zahrají Bratři a na podium se k Artmosphere přidají mimo jiné také Adéla Michálková, finalistka soutěže Hlas Česko Slovenska, která na desce spolupracovala, nadějný saxofonista Ondřej Klímek a dětský sbor Ama Musica z Lysé nad Labem. Nové album pod svá křídla vezmou kmotři, kteří ho v průběhu večera slavnostně pokřtí, producenti a skladatelé Ondřej Soukup, Ondřej Gregor Brzobohatý a David Solař.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

20duben sobota 19:00

Festival Noc zpěvaček

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 20:00

20duben sobota 20:00

No Name Nocadeň v Praze

, Českomoravská 2345/17 Koncert

Ubytování v okolí akce Křest alba kapely...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (45 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (978 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 041 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (555 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (502 m)