Koncert "Ulice není moje volba ..."

Koncert "Ulice není moje volba ..."

Adresa:

Praha 2, Karlovo náměstí

Termín: 2.11.2016
Vstupné:

Vstup zdarma

2listopad středa 16:00

Žánr: koncerty


KONCERT "Ulice není moje volba ..." se bude konat v rámci celopražské kampaně "Ulice není moje volba ...", jejímž cílem je upozornit pražany a návštěvníky metropole na problematiku bezdomovectví, a to zejména z pohledu solidárnosti, tolerance a porozumění.

Jde o to přimět širokou veřejnost k zamyšlení nad tím, že bezdomovectví není ve své podstatě „jen“ patologickým obtížným fenoménem, ale že se jedná o soubor individuálních těžkých životních příběhů konkrétních lidí, kteří se na ulici nedostali vždy vlastní vinou a tuto cestu si dobrovolně nezvolili za svůj životní styl. Hlavním účinkujícím na koncertu bude Bohuš Matuš se svou kapelou Bohuš Matuš Band.

Další účinkující hosté: Petr Novák a kapela Agnes, Heidi Janků, Jiří Helekal. Součástí koncertu bude SBÍRKA OBLEČENÍ pro lidi bez domova. Vybrané oblečení bude posléze distribuováno terénními pracovníky CSSP či využito pro klienty jednotlivých služeb pro osoby bez přístřeší CSSP (noclehárny, azylové domy apod.).

Pořadatelem koncertu, stejně jako realizátorem celé kampaně, je Centrum sociálních služeb Praha (CSSP). Kampaň "Ulice není moje volba ..." se koná pod záštitou radního hl. m. Prahy Daniela Hodka. Koncert se koná pod záštitou starostky Prahy 2 Mgr. Jany Černochové.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert "Ulice...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (267 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (822 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 017 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (662 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (457 m)