Lach & Schiess: Jsme to zase my

Lach & Schiess: Jsme to zase my

Adresa:

Praha 2, Odborů 4

Termín: 8.11.2016
Vstupné:

349

8listopad úterý 20:00

Žánr: ostatní akceShow


Ten, kdo zná polovinu nového spolku Lach & Schießgesellschaft, tedy Sebastiana Rügera a Franka Smilgiese, kteří vešli ve známost jako kabaretní duo Ulan & Bator, již s radostí vyhlíží kombinaci velice zábavného fantazírování s pokřiveným pohledem na svět s politickým nádechem, který je typický pro mnichovský soubor Lach & Schießgesellschaft.

Caroline Ebner pak přispívá k dílu svými neméně inteligentně zamotanými asociacemi, kterými perfektně doplňuje kabaretní a místy až absurdní pohled na svět. Již mnoho významných kabaretních spolků se mohlo pyšnit tím, že Caroline Ebner byla v jejich angažmá. Nyní našla Caroline konečně soubor svého srdce, ten jediný a pravý!!

Kabaretní soubor doplňuje Norbert Bürger, vystudovaný kytarista, skladatel a komik, který udává celému ansámblu tempo a zvedá jako erudovaný sbormistr satirickou morálku. V deníku Allgemeine Zeitung se po premiéře představení objevil tento komentář: „Jeho hudební dílka působí ve spojení s kritikou současných událostí velice harmonicky.“

Všichni čtyři kabaretiéři uštědřují se vztyčeným ukazováčkem každému chytrolínovi výchovnou lekci, při které jde selský rozum v pozdně kapitalistické éře stranou. Skauti nově vzniklého kabaretního souboru Lach & Schießgesellschaft nabízí velice originální spleť myšlenek a asociací, daleko od souhlasného pokyvování, politických parodií objasňujících současný politický mikrokosmos. Ve volně na sebe navazujících scénkách budete pátrat po identitě, a to jak po evropské identitě, tak po Vaší osobní identitě na internetu či ve společnosti.

Politika se totiž prolíná do všech oblastí veřejného i osobního života. Promítá se do otázek gentrifikace, krizového stavu v pečovatelské sféře a vkrádá se i do Vašeho života a ovlivňuje Vaše rozhodnutí, jaké si koupíte oblečení, kde budete bydlet nebo kam pojedete k moři na dovolenou. A když jde o Vaše soukromí, tak to bude určitě zábava!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

28březen čtvrtek 20:00

29březen pátek 19:00

Vysavač

, Václavské nám. 56 Divadlo

2duben úterý 19:00

Ubytování v okolí akce Lach & Schiess: Jsme...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (45 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (978 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 041 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (555 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (502 m)