Korzo Národní 2016

Adresa:

Praha 1, Národní

Termín: 17.11.2016

17listopad čtvrtek 13:00

Žánr: ostatní akcesetkáníbenefice


"Díky, že můžem." To už potřetí řekneme i letos 17. listopadu na Národní třídě. Jak? Pouličním uměním . Výstavou . Divadlem . Netradičním pietním aktem . Hudbou . Svíčkovým průvodem . Akrobacií . Modlitbou pro Martu . Armádním orchestrem . Mší . Vašemi vzkazy a spoustou dalšího.

PROČ? Velkou pouliční oslavou poděkujeme všem, kteří se před 27 lety zasloužili o naši svobodu, i těm, kteří s ní dnes umí zodpovědně naložit. Sami jsme revoluci nezažili, ale uvědomujeme si, že díky ní dnes můžeme svobodě studovat, cestovat, pracovat a žít.

JAK? Na místě, kde to vše začalo, připravíme spolu s Rock Café Prague (Official) a desítkami účinkujících živé korzo plné bohatého kulturního programu a zajímavých lidí včetně vás všech. Připravíme tomuto dni oslavu, jakou si zaslouží a jakou podobné svátky dostávají jinde ve světě. Přijďte slavit s námi. PROGRAM Konkrétní program celé slavnosti Vám až do 17.11. budeme postupně odhalovat.

Venkovní program poběží od 13:00 do 22:00 a následně se přesuneme do Rock Café. Co na Národní uvidíte, ale bude i na Vás. Dáme vám mnoho možností vyjádřit se k tomu, z čeho máte za posledních 27 let radost a z čeho smutek. Přijďte nám zanechat své vzkazy. A hlavně si přijďte celý den užít. Tak by totiž měl svátek vypadat. >>> www.dikyzemuzem.cz <<<

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Korzo Národní 2016

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (501 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (583 metrů)

The Emblem HotelPraha (638 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (434 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (50 m)