Revmaden Praha OC Chodov

Adresa:

Praha 4, Roztylská 2321/19

Termín: 15.10.2016
Vstupné:

ZDARMA

15říjen sobota 10:00

Žánr: ostatní akcezdarma


REVMADEN® pomůže odhalit chronická zánětlivá onemocnění zad. Nabízí vyšetření a konzultaci s odborníky zdarma

Bolesti v oblasti bederní páteře jsou celosvětově jedny z nejčastějších zdravotních potíží. Ve většině případů jsou způsobeny nadměrnou mechanickou zátěží. Pokud vás však bolí záda déle než 3 měsíce, ještě vám nebylo 40 let a bolest se ozývá hlavně v noci a po ránu, zatímco s fyzickou aktivitou ustupuje, pak zpozorněte. Můžete být jedním ze 150 tisíc Čechů, kteří trpí zánětlivým revmatickým onemocněním zad. Důležitost včasného určení diagnózy a zahájení léčby letos již počtvrté připomene REVMADEN®, který se uskuteční v sobotu 15. října v pražském OC Chodov. Zájemci budou mít možnost nechat se zdarma otestovat a zkonzultovat svoje obtíže s přítomnými revmatology. Loni bylo díky této akci vyšetřeno přes 200 lidí, z nichž bezmála polovina byla odeslána k dalšímu vyšetření. Akce se koná u příležitosti Světového dne artritidy.

Pokud vás nebo někoho z vašich blízkých trápí déletrvající bolest a ztuhlost zad, zastavte se v sobotu 15. října od 10 do 18 hodin v OC Chodov v Praze u stánku označeného názvem Revmaden® a využijte možnosti bezplatného vyšetření a konzultace s odborníky. Po příchodu se vás ujme sestřička a vyplní s vámi krátký dotazník. Dotazník je možné vyplnit i s předstihem online prostřednictvím webových stránek www.revmaden.cz, kde si můžete také rovnou objednat konkrétní čas konzultace.

V případě, že výsledek dotazníku potvrdí podezření na zánětlivé onemocnění zad, budete moci přímo na místě zkonzultovat váš zdravotní stav s revmatologem. Ten vás v případě nutnosti doporučí k dalšímu vyšetření na odborném pracovišti. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Revmaden Praha OC Chodov

Top Hotel PrahaPraha (1 113 metrů)

Residence TrafickPraha (3.5 km)

VIPliving HouseboatPraha (6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (6.1 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (6.6 km)