Dobroty pro charitu v Myslbeku

Dobroty pro charitu v Myslbeku

Adresa:

Praha 1, Ovocný trh 8

Termín: 20.10.2016

20říjen čtvrtek 09:00

Žánr: ostatní akce


I v říjnu mají návštěvníci Nákupní Galerie Myslbek možnost podpořit nákupem vynikajícího pečiva dobrou věc. Nejbližší termín akce v rámci úspěšného projektu „Dobro+Ty pro charitu“, na kterém Myslbek spolupracuje s Kontem Bariéry, se koná ve čtvrtek 20. 10. Jako každý měsíc, také v říjnu mají návštěvníci Nákupní Galerie Myslbek možnost zpříjemnit si nákupy či zakoupit snídani nebo svačinu a současně přispět na charitu.

K dispozici jsou exkluzivní bezlepkové koláče od pekařství Domácí dobroty bez lepku a slané kvasové či sladké pečivo z pekařství Jan Mašek. Výtěžek z nákupu dobrot putuje vždy na pomoc konkrétní osobě se zdravotním postižením. Minulý měsíc se podařilo získat více než 7 tisíc korun, které byly využity ve prospěch pětiletého Adámka.

Tomu tak všichni nakupující společně přispěli na velmi potřebný speciální kočárek. Projekt Dobro+Ty pro charitu rozhodně zářím nekončí. Koná se nejen v průběhu celého dne 20. 10., kdy budou mít návštěvníci Myslbeku možnost potkat zde také patronku projektu, moderátorku a herečku Evu Čížkovskou, ale v pasáži Myslbek můžete koupit skvělé pečivo, a přispět tak na Konto Bariéry, každý měsíc.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dobroty pro charitu v...

Tyn Yard ResidencePraha (254 metrů)

The Emblem HotelPraha (490 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (598 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (257 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (308 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (621 m)