Jak prodat úspěch v podání Petra Šimůnka, šéfredaktora Forbes Česko

Adresa:

Praha 1, Jungmannovo náměstí 3

Termín: 11.10.2016

11říjen úterý 09:00

Žánr: ostatní akceworkshop


Co se na workshopu dozvíte: - Jak se dostat do Forbes? - Jak prodat firemní či osobní úspěch prostřednictvím co nejlepšího příběhu? - Jak definovat klíčová sdělení a podat je tak, aby zaujala? - Jak přesvědčit obsahem? - Jak úspěšně na trh uvést novou značku a etablovat ji?

Součástí workshopu bude písemné cvičení, díky kterému se naučíte vyprávět příběh Vašeho úspěchu. Jako dárek získáte fotografii se svou tváří na titulní straně Forbes Česko. Krátce k lektorovi: Petr Šimůnek je český novinář. V médiích působí víc než dvacet let, má zkušenost z tisku, televize i rádia. V současné době vede českou verzi časopisu Forbes. Zároveň připravuje a moderuje Den podle a také sobotní ekonomický pořad Ekofórum na stanici Český rozhlas Plus.

Vystudoval VŠE v Praze, studoval také na Johannes Kepler Universität v Linci a absolvoval studijní pobyt na Green College, Oxford University. V novinářské práci se zabývá především ekonomickou žurnalistikou, šest let vedl na pozici šéfredaktora Hospodářské noviny, předtím pracoval jako zástupce šéfredaktora MF DNES.

Vedle toho také moderoval televizní debatu Nedělní partie na Primě a Pressklub na Frekvenci 1. Za ekonomickou žurnalistiku byl oceněn Cenou guvernéra ČNB. Rád cestuje po světě, věnuje se karate a potápění.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jak prodat úspěch v...

Tyn Yard ResidencePraha (575 metrů)

The Emblem HotelPraha (576 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (592 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (442 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (448 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (303 m)