Café Théâtre s Evou Hruškovou a Janem Přeučilem

Adresa:

Praha 1, Celetná 15

Termín: 20.11.2016
Vstupné:

199 Kč

20listopad neděle 19:00

Žánr: ostatní akcezdarma


Že je muzeum místem, kde Vás nepotká zábava? To určitě neplatí o nejzábavnějším muzeu voskových figurín Grévin Praha, kde to opravdu žije a kde se během pěti podzimních večerů můžete setkat se známými osobnostmi, které se představí v zábavné recitálové talk show. Večerem provede René Kekely.

Rok se s rokem sešel a s novou divadelní sezónou se do muzea Grévin vrací oblíbená recitálová talk show Café Théâtre aneb Slavní mezi slavnými. Na programu všech večerů bude zpěv, zábava i spousta legrace. Od svých oblíbených umělců se možná dozvíte i nečekané perličky z prostředí showbyznysu. Nudit se tak určitě nebudete!

Návštěvu Grévinu nevynechejte ani 20. listopadu. Na třetí pokračování Café Théâtre přijede totiž jeden z nejmilejších českých hereckých párů – harmonické duo Jan Přeučil a Eva Hrušková. První československou popelku, herečku a dabérku, stejně jako populárního herce, kantora a dabéra jistě netřeba více představovat.

Vstupenky na představení v ceně 199,- Kč je možné rezervovat předem na e-mailové adrese communication-praha@grevin.com nebo je lze zakoupit na e-shopu muzea či přímo na pokladně v Celetné ulici 15. Diváci talk show mají navíc možnost využít speciální akci 1+1, kdy k zakoupené vstupence do Muzea Grévin získají navíc jednu vstupenku zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Café Théâtre s Evou...

Tyn Yard ResidencePraha (118 metrů)

The Emblem HotelPraha (428 metrů)

ValentinskaPraha (549 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (250 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (255 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (705 m)