Africké čtvrtky: Jak poznat Afriku netradičním způsobem?

Africké čtvrtky: Jak poznat Afriku netradičním způsobem?

Termín: 6.10.2016

6říjen čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akce


Jak poznat Afriku netradičním způsobem? Cestování Afrikou nemusí znamenat jen safari, resorty na pláži, cestovní kanceláře, průvodce či džípy 4x4. Jsou i tací, kteří Afriku projeli na kole nebo na motorce, prošli pěšky či prostopovali. Umožňuje takový způsob cestování poznat země a jejich obyvatele lépe než "tradiční" cestování?

Co všechno obnáší a vyžaduje velkou dávku odvahy? Těšit se můžete na zajímavé hosty, jejich zážitky a zkušenosti z jejich cest a příjemnou atmosféru. Hosté: RADOMÍR GERSTNER "Baví mě jezdit na kole a mám rád Afriku. Poprvé jsem projel na kole západní Afriku a byla to láska na první pohled. Od té doby jsem se do Afriky s kolem vrátil ještě několikrát a celkem jsem s ním projel 25 států. Moc rád na své cesty po Africe vzpomínám a její krásu stále nosím v sobě."

MARTIN MAGNUSEK Motorkář, který cestuje na motocyklu Evropou, Asií i Afrikou. Jeho poslední cestou byla pětiměsíční cesta v sedle Čezety ze 60. let, na které projel celkem 19 států Afriky od severu k jihu podél západního pobřeží. Cestuje bez předem připraveného plánu a zajištěných víz, nikdy se však podle svých slov v Africe necítil nebezpečně. Pořádá Africký informační portál a Rozvojovka (Člověk v tísni) Vstup je volný. Všichni jsou srdečně zváni.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Africké čtvrtky: Jak...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (692 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (747 metrů)

The Emblem HotelPraha (817 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (664 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (438 m)