Nerušit, prosím

Nerušit, prosím

Adresa:

Praha 4, Křesomyslova 625

Termín: 31.10.2016
Vstupné:

329 – 439

31říjen čtvrtek 19:30

Žánr: divadlokomediečinohra


Pod názvem „Out of Order“ (Mimo provoz) měla triumfální premiéru v Londýně roku 1990, krátce nato byla vyhlášena za nejlepší anglickou komedii a přeložena do více než čtyřiceti jazyků - a co je nejpodstatnější: na domácích i zahraničních scénách se hraje s úspěchem dodnes.

Na první pohled jde o takřka banální zápletku: Co všechno může způsobit nevěra. Pikantní příchuť jí ovšem dodává fakt, že pověstný záletník Richard Willey zastává funkci ministra a poslance. Jednoho krásného dne se rozhodne, že únavné noční zasedání Dolní sněmovny vymění za přísně tajné dostaveníčko s půvabnou Jane; ta je ovšem sekretářkou opozice a navíc má velice žárlivého manžela.

V apartmá luxusního hotelu Westminster, na jehož dveřích visí obligátní cedulka „Nerušit, prosím“, se navzdory tomu během pozdního večera vystřídá bezpočet nezvaných hostů…Tlumočit obsah frašky, která přímo hýří situační komikou a slovním vtipem, je takřka nemožné. Proto uvádíme pouze základní paradox, že „obětním beránkem“ se nakonec stane ministrův osobní tajemník George Pigden, až dosud úctyhodný starý mládenec a poslušný syn své matinky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nerušit, prosím

Royal Court HotelPraha (780 metrů)

Union Hotel PraguePraha (791 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 102 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 821 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.1 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 330 m)