BOI

BOI

Adresa:

Praha 2, Rašínovo nábřeží

Termín: 1.10.2016
Vstupné:

140 – 190

1říjen sobota 20:00

Žánr: divadloTanec


Fúze tance, fyzického divadla a tradičních lidových písní z různých regionů Slovenska. Jak se z chlapce stává muž v dnešní postmoderní společnosti?

Každý mladý muž na své cestě životem hledá svůj vzor. Vzor, který mu pomůže nalézt jeho místo ve společnosti. Toto hledání není možná vědomé, ale je spíše vrozeným instinktem pozorování a napodobování. Zdá se to pro něj být těžkým úkolem, vzor totiž není přítomen. Muž/otec není doma, nemá čas, možná ani neexistuje. Což však přežití nepodmiňuje, protože jsou i jiné vzory, je matka, je žena, jsou přátelé a známí, existuje internet i jiná média. Vzorů je všude přece spousta.

Plní ale ta všeobecná očekávání? Očekávání o představě muže? „Pravého muže”? Jaký má vlastně být…? Kdo může zhodnotit, jestli se mu povedlo být pravým mužem?

představení se objevují fragmenty tradičních rituálů nebo formy zasvěcení jako například rubání dříví, svatba, masturbace, odpoutání se od ňadra matky, tedy také vnitřní “boi” mezi novým a tím starým. Každý konec je novým začátkem a každý začátek cestou k novému konci.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce BOI

VIPliving HouseboatPraha (554 metrů)

Union Hotel PraguePraha (640 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 234 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 600 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 942 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (445 m)