Říjnový program Muzea Karla Zemana

Říjnový program Muzea Karla Zemana

Adresa:

Praha 1, Saská 3

Termín: 1.10.2016 31.10.2016

1říj - 31říj celý den

Žánr: výstavyloutky


V sobotu 1. října oslaví Muzeum Karla Zemana své 4. narozeniny. Program oslav bude zahájen pruhovanou cyklojízdou, která startuje ve 13h z Výstaviště Holešovice. Oblečte se do proužků a pojeďte s námi. Cyklojízda bude zakončena v Muzeu Karla Zemana, kde bude připraven bohatý doprovodný program - komentované prohlídky, kreativní výtvarné dílny, workshopy animace a focení v kulisách z filmů Karla Zemana.

Vstup do muzea včetně doprovodného programu vás bude v pruhovaném oblečení stát 99 Kč na osobu. Během října jsou pro vás dále připraveny workshopy animace, při nichž se seznámíte s ploškovou metodou animace nebo animací rozhýbete loutky v prostoru. Seznámíte se tak s filmem ne jako pouhý divák, ale budete moci popustit uzdu své fantazii a vytvořit svůj vlastní příběh.

Workshopy animace pro veřejnost proběhnou vždy v sobotu 8., 15., 22. a 29. října, a to od 10 do 12 hodin. Vstupenky na workshopy je možné dostat pouze v e-shopu na naší webové adrese www.muzeumkarlazemana.cz/e-shop/workshopy-animace?lang=cz. Máme pro vás připraveny také výtvarné dílny, při nichž si děti mohou vyzkoušet výrobu vzducholodě, naproužkovat kostým, vyrobit si lampičku z filmových pásů nebo dokreslovačku s dinousary nebo si natisknout vlastní pohlednice našimi linorytovými tiskátky.

Výtvarné dílny pro veřejnost proběhnou v sobotu 8., 15., 22. a 29. října, vždy od 13:00 do 17:00 hodin. Na dílny není potřeba rezervace, více informací naleznete na adrese www.muzeumkarlazemana.cz/cz/vytvarne-dilny/kreativni-vytvarne-workshopy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

14čer - 31procelý den

Andy Warhol

, Staroměstské náměstí 15 Výstava

11dub - 14dubcelý den

14kvě - 15kvěcelý den

Ubytování v okolí akce Říjnový program Muzea...

The Golden Wheel HotelPraha (631 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (659 metrů)

ValentinskaPraha (675 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (179 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (666 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (652 m)