Workshop pomalé módy

Workshop pomalé módy

Adresa:

Praha 7, Dukelských hrdinů 47

Termín: 24.9.2016
Vstupné:

Zdarma

24září sobota 11:00

Žánr: ostatní akceworkshopdesignprohlídkapřehlídkazdarma


I staré materiály mohou znovu získat novou hodnotu, to je myšlenka recyklace i projektu OLD'S COOL. Přijďte si vyzkoušet techniky recyklace a upcyklace oděvu s českými designery a naučte se plést ponožky od pletařek zapojených do projektu Ponožky od babičky.

Národní galerie v Praze pro Vás navíc připravila během dne dvě komentované prohlídky, které se k tématu recyklace přímo vztahují - prohlídku ateliéru Zbyňka Sekala a komentovanou prohlídku na téma recyklace ve výtvarném umění na příkladu děl českých umělců ze sbírek Národní galerie ve Veletržním paláci.

Večerní módní přehlídku zakončí koncert Never Sol s pěveckým sborem Elpida. Kurátorkou akce je Veronika Ruppert (Modeschau radio show, Radio Wave). Harmonogram akce: 11:00 - zahájení, představení jednotlivých designérů, vlastní prezentace designérů face to face 11:30 - 18:00 workshop v Cafe Jedna pod vedením designérů 14:00 - komentovaná prohlídka ateliéru Zbyňka Sekala 16:30 - komentovaná prohlídka na téma recyklace ve výtvarném umění na příkladu děl českých umělců ze sbírek Veletržní palác - Národní galerie 20:00 - módní přehlídka 20:15 - koncert Never Sol & sboru Elpida Na workshop a komentované prohlídky se, prosím, registrujte na e-mailu info@elpida.cz.

Vstupné na všechny je akce zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Workshop pomalé módy

Výstaviště HolešovicePraha (484 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 529 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 803 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 546 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 760 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 656 m)