Mezinárodní klusácké dostihy

Mezinárodní klusácké dostihy

Adresa:

Praha 5, Radotínská 69/34

Termín: 17.9.2016

17září sobota 13:00

Žánr: sportzdarma


V sobotu se utkají v Chuchli klusáci ze čtyř zemí V sobotu se na pražské dostihové dráze odehraje jeden z vrcholů letošní klusácké sezóny, kterým bude mezinárodní dostihový den gradující Modrou stuhou hl. m. Prahy. Atraktivního dostihového programu, který se koná za podpory Magistrátu hl. m. Prahy, se zúčastní také koně a jezdci z Rakouska, Polska a Švédska.

Všechny dostihy jsou velmi dobře obsazeny a ve dvourozjížďkové Středoevropské ceně, kde startuje elita tuzemských starších klusáků a také dva koně z Rakouska, by mohl být překonán rekord zdejší dráhy. Devítipoložkový program bude vrcholit Modrou stuhou hl.m. Prahy, kde bude bojovat šest nejlepších tříletých klusáků, kteří by příští rok mohli zamířit na start derby.

V dostihu pro amatérské jezdce, PETEMA s.r.o. Cup, se utkají naši jezdci s rakouskými a švédskými zástupci. Dva dostihy s názvem Trot Centre Alet Cup jsou věnovány utkání legend, tedy bývalých úspěšných dostihových jezdců a trenérů. Pořadatel Český klusácký spolek by rád tímto vytvořil pěknou tradici, která byla započata před dvěma lety.

Brány chuchelského závodiště se pro návštěvníky otevřou již po poledni. Ve 13 hodin totiž proběhne slavnostní losování startovních čísel jezdci. Start prvního dostihu je plánovaný na 14. hodinu a vstup je zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mezinárodní klusácké...

Villa Seven HillsPraha (3 km)

Volcano Spa HotelPraha (5.2 km)

VIPliving HouseboatPraha (6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (8.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (6.9 km)