Vinobraní na Pražském hradě

Adresa:

Praha 1, Pražský hrad

Termín: 17.9.2016 18.9.2016

17zář - 18zář celý den

Žánr: ostatní akcevinobranívínoslavnosti


V Královské zahradě Pražského hradu se o víkendu 17. a 18. září 2016 uskuteční již 11. ročník Vinobraní na Pražském hradě. Můžete se těšit na čerstvou hroznovou šťávu právě vylisovanou na replice historického ručního lisu, opravdový moravský burčák, degustaci vín v Míčovně a prodejní ochutnávku kvalitních českých potravin značek Klasa a Regionální potravina od více než 30 výrobců.

Vinobraní Vám nabídne také celodenní stylový kulturní program – po oba víkendové dny budou hrát, zpívat a tančit folklórní soubory z kyjovského regionu. Při Vinobraní si na své přijdou i rodiny s dětmi: připravena bude jednak naučná interaktivní soutěž s expozicí Příběh Pražského hradu a jednak vystoupení šermířské skupiny.

 V rámci Vinobraní, které je tradičně zdarma, také dojde podle dispozic Policie České republiky k dočasným úpravám v bezpečnostním režimu Pražského hradu. Žádáme návštěvníky, aby do prostor Královské zahrady nepřinášeli větší zavazadla.

Na Vinobraní bude možné vstoupit buď od Jízdárny Pražského hradu, nebo od Letohrádku královny Anny (zastávky TRAM Pražský hrad, resp. Královský letohrádek). Doporučujeme návštěvníkům Vinobraní, aby neprocházeli vnitřním areálem Pražského hradu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vinobraní na Pražském...

The Golden Wheel HotelPraha (459 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 197 metrů)

Vila LannaPraha (1 227 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (239 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (287 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 441 m)