Herní výstava Hry a hlavolamy 2016

Herní výstava Hry a hlavolamy 2016

Adresa:

Praha 2, Karlovo náměstí 23

Termín: 21.9.2016 24.9.2016
Vstupné:

90

21zář - 24zář celý den

Žánr: výstavypro děti


Čtyři dny plné zábavy pro děti i dospělé

V termínu 21. - 24. září 2016 proběhne na Novoměstské radnici v Praze 2 již 22. herní výstava HRY A HLAVOLAMY. Návštěvníci z řad dětí i dospělých se mohou těšit především na stovky deskových a společenských her a výstavu mechanických hlavolamů. Připravena je i řada doprovodných programů, například hlavolamový workshop nebo hraní s tzv. chytrými stavebnicemi.

Výstava je určena dětem i dospělým, kteří si rádi hrají a dají při tom přednost „deskovkám“ před tablety a počítači. Tradičně nejoblíbenější je na celé výstavě velká herna deskových her, kam můžete přijít ráno a hrát si třeba celý den v kuse. V pátek je herna opět prodloužena až do 20 hodin. V prostorné herně v historických prostorách Novoměstské radnice se během čtyř dnů, kdy výstava probíhá, představí stovky nových, ale i léty prověřených deskových a společenských her. Pravidla her návštěvníkům ochotně vysvětlí herní instruktoři, kteří poradí i s výběrem hry. Existují různé hry - rychlé postřehové, strategické, zábavné párty hry nebo logické hry. Každá je určena pro jinou věkovou kategorii, hry mají své obtížnosti, jsou vhodné pro jiné příležitosti. Návštěvníci výstavy si mohou všechny hry vyzkoušet a zjistit, která je pro ně ta pravá. Vybranou hru nebo hlavolam si potom mohou koupit či přát pod stromeček

Výstava má řadu doprovodných aktivit. Letos proběhne nově v pátek vpodvečer hlavolamový workshop pro veřejnost. Dále se představí Asociace mladých debrujárů, kteří se zaměřují na hrátky s fyzikou a chemií pro děti a na výstavě předvedou něco ze svých dovedností. Tvořivým doplňkem bude jistě pro děti i dospělé herna magnetické stavebnice Geomag nebo elektronické stavebnice Boffin. O zábavu bude tedy postaráno.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Herní výstava Hry a...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (283 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (806 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 026 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (678 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (467 m)