Přejít na stránky Ticketpro.cz

Vinobraní v Edenu - První pražské vinobraní

Adresa:

Praha 10, U Slavie 1527

Termín: 9.9.2016

9září pátek 13:00

Žánr: ostatní akcevinobranívínogastro


Na VINOBRANÍ s Králem vín v pražském NC Eden se představí celkem 12 předních tuzemských vinařství, která uspěla v letošním ročníku soutěže Král vín České republiky: VINAŘSTVÍ VOLAŘÍK, NOVÉ VINAŘSTVÍ, CHATEAU MĚLNÍK, VINAŘSTVÍ MADĚŘIČ, VINAŘSTVÍ KONEČNÝ, VINAŘSTÍ JAN PLAČEK, VITIS STRÁŽNICE, AMPELOS ZNOJMO, PAVLOVÍN VELKÉ PALOVICE, VINAŘSTVÍ VLADIMÍR TETUR, VINAŘSTVÍ FABIKOVIČ a VINICE HNANICE.

U Slavie 1527, Praha 10 Vršovice - náměstíčko před hlavním vchodem do Nákupního centra EDEN Pátek 9. září od 13 do 21 hodin.

U Nákupního centra Eden v pražských Vršovicích proběhne v pátek 9. září od 13 do 21 hod tradiční VINOBRANÍ s Králem vín v Edenu. Zúčastní se ho osobně 12 předních tuzemských vinařství, za všechny jmenujme nejlepší vinařství České republiky posledních let VINAŘSTVÍ VOLAŘÍK a jedno z našich nejprogresivnějších a nejmodernějších vinařství NOVÉ VINAŘSTVÍ.

Po zakoupení vstupenky za 160 Kč (v ceně je sklenička, katalog a tužka) je ochutnávání vín zcela ZDARMA! O skvělou atmosféru se postará cimbálová kapela Slováckého krúžku v Praze pod vedením primáše Martina Sochora, se kterou si zazpívá sólista opery Národního divadla Václav Hajduch. Na VINOBRANÍ s Králem vín v pražském NC Eden se představí celkem 12 předních tuzemských vinařství, která uspěla v letošním ročníku soutěže Král vín České republiky: VINAŘSTVÍ VOLAŘÍK, NOVÉ VINAŘSTVÍ, CHATEAU MĚLNÍK, VINAŘSTVÍ MADĚŘIČ, VINAŘSTVÍ KONEČNÝ, VINAŘSTÍ JAN PLAČEK, VITIS STRÁŽNICE, AMPELOS ZNOJMO, PAVLOVÍN VELKÉ PALOVICE, VINAŘSTVÍ VLADIMÍR TETUR, VINAŘSTVÍ FABIKOVIČ a VINICE HNANICE. V Edenu se rozhodně nebudete nudit, celou akci moderuje Branko Černý, ředitel soutěže KRÁL VÍN České republiky, představí vám všechny vinaře osobně, ochutnáte jejich nejlepší víno v kombinaci s vhodným sýrem a lahodnou paštikou a nebude chybět ani losování o dárkové balíčky (lahev skvělého vína společně s knihou KRÁL VÍN České republiky 2016).

A můžete přispět i dobré věci – koupí lahve růžového vína podpoříte organizaci MammaHelp, podporující ženy v boji s rakovinou prsu. K NC Eden se dostanete snadno městskou hromadnou dopravou, což je pro intenzivní ochutnávače zásadní výhodou.

Pro ty, kteří chtějí dorazit autem – třeba proto, aby si mohli odvézt co největší počet skvělých vín, které zde zakoupí za bezkonkurenční ceny – je k dispozici téměř 1.000 parkovacích míst v garážích NC Eden.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vinobraní v Edenu -...

Residence TrafickPraha (883 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 827 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 909 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 914 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (3.1 km)