Milow v Praze

Milow v Praze

Adresa:

Praha 1, Dlouhá 33

Termín: 11.12.2016
Vstupné:

495,-

11prosinec neděle 19:00

Žánr: koncertyelektrotechnohip hop

Umělci: MilowKelvin Jones


Praha, 25. srpna 2016 – Belgický zpěvák a skladatel Milow vydal letos v květnu své poslední album Modern Heart a vyráží na turné. V rámci něho se představí i 11. prosince 2016 v pražském klubu Roxy. 

Jonathan Ivo Gilles Vandenbroeck alias Milow vydal své první album The Bigger Picture už v roce 2005, zabodoval s ním však jen v rodné Belgii. Celosvětový úspěch přišel až čtyři roky poté s neotřelým coverem 50 Centova hitu Ayo Technology. Sexismy nabitou hymnu přezpíval Milow do podoby milostné balady. Díky tomu si získal pozornost hudebního světa včetně velikánů jako je Kanye West.

Cover verze se dokonce na dlouho usadila jako číslo jedna na Spotify Top List playlistu. Zatím poslední deska Modern Heart, která vyšla letos v květnu, ukázala, že Milow není muzikantem jednoho žánru. Do svého písničkářství totiž nechal promluvit i elektroniku, alternativní R&B a hip hop. A to slibuje skvělý koncertní zážitek, tak přijďte v prosinci do Roxy.

Jonathan Vandenbroeck, lépe známý pod svým uměleckým jménem Milow, je jedním z nejúspěšnějších evropských zpěváků a písničkářů. Milow je nadaný muzikant, dříč a pro svůj úspěch nepotřebuje producenty ani velká...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Milow v Praze

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)