Saturday FX: Kostas T /GRC/, Junior Jan, Sajmon & Joseph Kari

Saturday FX: Kostas T /GRC/, Junior Jan, Sajmon & Joseph Kari

Adresa:

Praha 2, Belehradská 120

Termín: 17.9.2016
Vstupné:

100,-

17září sobota 23:00

Žánr: koncertyhudba house


Přijďte si užít tuto noc do nově zrekonstruovaného klubu Radost FX se zvukem Funktion One!

Start: 23:00
Entry: 100 CZK

DJ Junior Jan
DJ Junior Jan byl na počátku kariéry ovlivňen styly jakými jsou new wave 80’s & 90‘s a hip hop, přes které se propracoval až po taneční hudbu. Jeho současná stylová definice zahrnuje house, tech-house a techno, které ve svých setech míchá s chirurgickou přesností. V roce 2005 se začal prosazovat svým spontánním vystupováním za gramofony a v poslední době také jako nadějný producent, který se svou poctivou prací ve studiu snaží o jedinou věc, pobavit lidi. Junior Jan si své jméno vydobil na taneční scéně především díky jeho stabilní a vysoké produkční úrovni. Přirozený talent s vášní pro hudbu je to, co Jana odlišuje od nováčka a tvoří z něj headlinera. Jeho produkce pokročila tak, že po debutovém EP v roce 2007 vydavá již pro labely ve Španělsku, Rakousku nebo US. Kromě pravidelného hostování na tanečním Dance rádiu za svou kariéru vystoupil po boku největších techno hvězd jakými jsou Carl Cox, Umek, Dave Clarke, Adam Beyer, Mark Knight, Nic Fanciulli, Marco V, Sébastien Léger, Tomcraft a jeho sound je slyšet na všech význámných eventech v ČR a za hranicemi.

DJ Smoke
Vít Fojtík alias DJ Smoke je známý svými energickými sety a výběrem tracků, které nenechají nikoho chladným. Způsob hraní neomezuje na jeden určitý styl, nejčastěji však hraje house, funky-house a techhouse. Jako DJ začínal v roce 2000 hraním po menších barech a klubech ve Zlíně a okolí. Postupem času získává zkušenosti a objevuje se po klubech v různých koutech České Republiky. V roce 2007 své hraní směřuje do Prahy a po krátké době se prosazuje v klubech jakou jsou Duplex, Mecca atd. a záhy se stává residentem legendárniho afterklubu Studio 54. V průběhu své kariéry vystoupil také na řadě festivalů v ČR. V současné době věnuje čas také ke tvorbě svých vlastních skladeb.

DJ Krekr
Krekr (Radim Němec) se poprvé k produkci svých vlastních tracků dostal v roce 2009, při studiu trumpety na hudební konzevatoři Jaroslava Ježka. Už od devíti let hraje na několik hudebních nástrojů (el. kytara, baskytara, klavír, trumpeta) a to výrazně ovlivnilo i jeho produkci. Jako DJ hraje od roku 2011 a poprvé se za mixpult postavil v Pekelnym Baru, kde působil jako rezidentní DJ téměr 2 roky. Po dvou letech v Pekelnym Baru se seznámil s produkčním tehdejšího podniku Magnum Club v Praze, kde začal svou rezidenturu. Po zavření clubu Magnum a změně celého konceptu, ho ten samý produkční vzal do afterparty clubu "Ateliér", kde je rezidentním DJem dodnes. Krekr dostal možnost vystoupit v SeeJay rádiu, kde zahrál poprvé koncem roku 2014 a v druhé polovině roku 2015 vystoupil na Dance Radiu v pořadu Climax, který pořádá jeden z předních českých DJs - Chris Sadler. Za dobu svého hraní vystoupil s mnoha předními DJs, jako jsou například: Angelo Scalici, Ranchatek, Guille Placencia, DJ Sneak, Chris Sadler, Vlada Asanin a další. Rád své sety doprovází na sampler (MPC), a dodává tak svému hraní jedinečnost. Mezi jeho největší vášeň patří deep house, tech house a techno. Za 5 let hraní vystřídal mnoho pražských i mimo pražských klubů (Magnum, Zephyr, Lávka, Sky7, Ateliér Club, Roxy, Cubana Bar Hany, Metro, BPM, atd.), je také spolupořadatel každoroční akce Housepublic. Při jeho setech panuje vždy pozitivní a energická atmosféra.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

29březen pátek 15:00

29březen pátek 19:00

29březen pátek 19:30

Cirk La Putyka K

, Bubenské nábřeží 306/13 Divadlo

Ubytování v okolí akce Saturday FX: Kostas T...

Royal Court ApartmentsPraha (251 metrů)

Royal Court HotelPraha (614 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 083 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 302 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 181 m)