Cannes 2016: Séances spéciales – Film de clôture

Cannes 2016: Séances spéciales – Film de clôture

Adresa:

Praha 1, Bartolomějská 11

Termín: 24.9.2016
Vstupné:

80

24září sobota 18:30

Žánr: filmProjekceCannes 2016


Tři dámy v režisérském křesle, dvě hvězdy současného francouzského filmu, jedna amerického: Sandrine Kiberlainová, Laetitia Casta a Chloë Sevigny.

Hezká postava / Bonne figure / Sandrine Kiberlainová / Francie 2016 / hraje: Chiara Mastroianniová / 13 min. – V průběhu večerní slavnosti, na které byla odměněna za svůj herecký výkon, se Françoise dostává vřelých a obdivných pohledů. Oslňuje krásnou róbou, jež ji padne jako ulitá. Když se ocitá zpět doma, nedaří se jí zdolat zapínání na šatech. Absence jakékoli pomoci ji zpřítomňuje hloubku její osamělosti.

Ve mně / En moi / Laetitia Casta / Francie 2016 / hrají: Yvan Attal, Lara Stoneová / 26 min. – Filmový režisér přijíždí do pařížské Opery, aby zde natočil svůj příští film. Přichází o inspiraci a snaží se nalézt východisko ze svého osamocení a strachu z neúspěchu. S každým dalším krokem, se mu vrací imaginace a podivuhodné postavy jej provází a navrací mu touhu tvořit a milovat.

Kitty / Chloë Sevigny /USA 2016 / hrají: Edie Yvonneová, Ione Skyeová / 14 min. – Filmová adaptace povídky Paula Bowlese. Příběh mladé dívky, která se mění v kočku, když dospívá a vzdaluje se vlivu rodiny.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cannes 2016: Séances...

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (415 metrů)

ValentinskaPraha (482 metrů)

The Emblem HotelPraha (498 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (359 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (447 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (150 m)