Boarding Afterparty with Jan Brachtl P-Jay Mark Evill Wulky Zendi

Boarding Afterparty with Jan Brachtl P-Jay Mark Evill Wulky Zendi

Adresa:

Praha 2, Belehradská 120

Termín: 3.9.2016

3září sobota 23:00

Žánr: koncertypopelektrotechnoundergroundparty


Jan Brachtl poprvé vstoupil na stage koncem roku 2006, kdy pod přezdívkou JB začal hrát v undergroundových klubech v ČR. Od počátku byly jeho groovy energické sety ovlivněny technem a rázné beaty často střídal melodický tech-house a tím vytvářel svůj charakteristický zvuk. Díky němu se v roce 2012 poprvé představil na halové techno party Apokalypsa, kde se výrazněji zapsal do povědomí českých clubberů a promotérů, kteří ho začali pravidelně bookovat do prestižních pražských klubů.

Zlomovým pro něj byl rok 2013, kdy s DJ Fleshem zakládá projekt JB & FLESH. Jako jedni z prvních v ČR využívají naplno potenciálu dvou laptopů a kontrolerů a hrají valivé energické techno, které přichází ze západní Evropy. Společně měli možnost vystoupit na dvou dílech party Citadela, nejdříve s Carlem Coxem, o dva roky později s Dubfirem, na festivalu Beat4Love, Svojšice, Let It Roll a čtyřikrát na Apokalypse.

Na kontě mají také pozvání do dánského Culture Boxu a do mnoha českých klubů. Oba jsou zároveň členy pražské promotérské skupiny CODE a aktivně se tak podílejí na vytváření české taneční scény. Kromě tohoto techno projektu vystupuje Jan Brachtl od roku 2016 pod svým civilním jménem také sólově a plní si tak touhy hrát deep a tech house. Získává bookingy do klubu ROXY, na party Komiks a od roku 2016 se stává společně s Adamem Cloudem rezidentem party OONZ, která v pražském klubu Storm přivítá Tube & Berger, Timo Maase, Super Flu nebo Klangkarussel. P-Jay Jeho seznamování s taneční hudbou proběhlo již v šestnácti letech na střední škole, po které se stal rezidentem pražského klubu Postel, kde působil více jak 7 let.

Důležitým rokem byl pro P-jaye rok 2007, kdy dostal angažmá v pražském afterklubu Studio 54 a začal vystupovat po mnoha klubech v české metropoli, mezi které patří například Havana nebo Duplex, kde hned několikrát vystoupil v na renomovaném eventu Dirty Dancing, jež se může pyšnit nejlepší klubovou party uplynulých let. Následuje nespočet vystoupení v klubech po celé České republice a zejména v klubu Mecca, který je jedním z důležitých mylníků české elektronické scény. Kromě klubovek přijímá pozvání na festivaly typu Pleasure Island, Mácháč Festival nebo pražský Cinda Open Air.

V roce 2010 se stává nesporným talentem pražské klubové scény a na jaře roku 2011 vyráží na své první zahraniční hraní do zahraničí – do švýcarské Basileje. Rok 2012 je pro P-jaye opět rokem plným skvělých eventů a parties. Kromě celé řady odehraných vystoupení po celé ČR ať už v klubech nebo na festivalech se vydává se svým soundem také na světově proslulou Ibizu, kde sklízí úspěch. První polovina roku 2013 je pro toho talenta ve znamení série warm upů k festivalu Cinda Open Air v rámci kterých mohl například supportovat maďarského producenta Bellocu a opět procestovat celou republiku.V neposlední řade vystoupil jako support na eventu Meccastar kde byl headlinerem Alex Kenji. Během léta získáva hraní na festivalech: Air Action Festival, Summer Session, The Sun Festival, Máchač Festlival, Cinda Open Air.

Mark Evill Mark Evill aka Marvill se pohybuje na taneční scéně od roku 2002. Jeho začátky jsou spjaty s dnes již zaniklým barem Euforie, kde se Mark Evill nejčastěji prezentoval vocal housovými sety. V roce 2005 nastává zásadní zlom v jeho kariéře. Mark se stává rezidentem klubu Saigon a po sléze přijímá nabídku na vystoupení v domácích klubech Mecca a Duplex, kde od roku 2007 vystupuje po boku zahraničních hvězd jako je Denis Christopher, Dan Marciano, Markus Schossow nebo Shik Stylko. Píše se rok 2008 a Mark Evill se dostává pod křídla bookingové agentury DB booking, která mu zajišťuje pravidelné hraní v pražském Paláci Akropolis a dalších klubech metropole. Druhým velkým zlomem v jeho kariéře je rok 2009, kdy prezentuje svůj sound na známém multižánrovém festivalu Sázava fest a koncem tohoto roku se stává rezidentem předního českého afterklubu Studio 54, které ho kromě pravidelných víkendových afterparties obsazuje i na své rezidentní eventy v pražské Mecce – Studio 54 Night @ Mecca. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

19duben pátek 22:00

Vanua2 v Jazz Docku

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 20:00

No Name Nocadeň v Praze

, Českomoravská 2345/17 Koncert

21duben neděle 18:30

 Fletcher v Praze

, Bubenské nábř. 306/13 Koncert

Ubytování v okolí akce Boarding Afterparty with...

Royal Court ApartmentsPraha (251 metrů)

Royal Court HotelPraha (614 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 083 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 302 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 181 m)