Cesta kolem světa jako kariérní stop-time | Diáky

Cesta kolem světa jako kariérní stop-time | Diáky

Adresa:

Praha 7, Františka Křížka 15

Termín: 13.9.2016

13září úterý 20:30

Žánr: ostatní akcepřednášky


◽Životní optimista David Šrámek ve svých 33 letech usoudil, že na kancelářskou práci bude ještě dost času a dal si od kariéry pauzu. Vydal se na cestu kolem světa, během které navštívil 14 zemí na 4 kontinentech a která trvala 20 měsíců.

Ve svém vyprávění se vedle cestovatelských zážitků přes různé paralely zaměří na klíčové momenty s podobnou cestou spojené. Jak si zařídit kariérní pauzu a pro cestu se rozhodnout, jak se napojit na místní komunity, a jak se pak zase vrátit do běžného života. ◽ David Šrámek, vytrvalý sběrač moudrosti, vyznává názor, že všichni můžeme být spokojeni, děláme-li to, co nás v životě opravdu baví. Po střední škole se lačný životních zkušeností živil jako řemeslník v Norsku a v mezidobí vyrážel na výlety.

Nejsilnějším cestovatelským zážitkem pro něj dodnes zůstává cesta do Sýrie v roce 2003. Ve svých 25 letech se rozhodl pokračovat ve studiích a když mu bylo 30, tak s čerstvým titulem inženýra ekonomie nastoupil do první kancelářské práce. Po dvou a půl letech uzrála myšlenka, že je potřeba splnit si jeden ze svých snů... vyrazit na cestu kolem světa.

Přednášku v Biu Oko bude provázet svým charismatickým hlasem a hrou na akustickou kytaru zpěvačka Jari Tom, dívka která se nebojí experimentovat s hudebními žánry a jazyky různých kontinentů. David Šrámek - Cestovatelské přednášky

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cesta kolem světa jako...

Výstaviště HolešovicePraha (552 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 379 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 618 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 433 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 592 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 837 m)