Talkshow ČSOB Na Zdraví s Davidem Kotlabou

Talkshow ČSOB Na Zdraví s Davidem Kotlabou

Adresa:

Praha 1, Jungmannovo náměstí 767/6

Termín: 29.9.2016

29září čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akcezdravíTalkshow


Opravdový úspěch vyžaduje dřinu, tvrdou práci a hodně potu. Nepřichází ze dne na den, nezaslouženě, bez píle, vytrvalosti a touhy zvítězit. Své o tom ví mistr ČR, Evropy a světa v pole sportu David Kotlaba.

Jak se ze sportovního nadšence do kalistheniky stane během půl roku mistr světa? Proč se do sportu, který je dominantně spojován se ženami, David pustil? Jaké akrobatické, silové a dynamické prvky David u tyče používá ze street workoutu? Co Davida motivuje k tomu, aby se každý den zlepšoval a posouval ve sportu dál? Přijďte se zeptat a připít si v talkshow ČSOB NA ZDRAVÍ s Davidem Kotlabou!

Podmínkou úspěšné registrace je zakoupení online vstupenky po vyplnění údajů na https://goo.gl/forms/mrXqykjdkzKumZL33 Pro každého jednoho účastníka vyplňte, prosím, jeden registrační formulář. Vstupné na pegistraci je akci 80,- Kč. Těšíme se na Vás 29. září v 18.00, v ČSOB Inspirace na Jungmannově náměstí 767, Praha.

Generálním partnerem akce je ČSOB, partnerem akce je ČSOB Inspirace. Více informací o sportovních akcích, které ČSOB podporuje, najdete na www.csobnazdravi.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Talkshow ČSOB Na...

Tyn Yard ResidencePraha (546 metrů)

The Emblem HotelPraha (569 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (594 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (430 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (433 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (336 m)