Radotínský Cykloden

Radotínský Cykloden

Adresa:

Praha 5, Topasová 1/882

Termín: 11.9.2016
Vstupné:

zdarma

11září neděle 10:00

Žánr: sportcyklo


Radotínský Cykloden zakončí letní cyklistickou sezónu

Vodáci mají zamykání řek, koňáci Hubertovu jízdu, cyklisté nově radotínský Cykloden, který se poprvé uskuteční 11. září. Pořádá ho specializovaná cyklistická a lyžařská prodejna Ski a Bike Centrum Radotín a má ambici stát se tradiční rozlučkou s letní cyklistickou sezónou. Zdarma se jí mohou zúčastnit všichni cyklisté a přátelé cyklistiky libovolného věku i úrovně ježdění.

Radotínský Cykloden nabízí bohatý program, jehož vrcholem budou dvě společné vyjížďky na předem připravené trasy a pod vedením jezdců z týmu pořadatele. Jedna vyjížďka bude terénní, určená pro horská kola, druhá silniční. Obě trasy vedou krásnou krajinou kolem řeky Berounky, tempo jízdy se přizpůsobuje účastníkům, počítá se, že obě trasy nabídnou možnost prodloužení pro ty, kterým kratší varianta nebude stačit.

Délka vyjížděk by však neměla přesáhnout 2,5 hodiny. Dalším silným lákadlem Cyklodnu je možnost otestovat nové modely kol pro příští sezónu (aktuálně tedy kola pro rok 2017), k dispozici bude několik desítek kol, také testování bude bezplatné. Rovněž bude možné nechat si od profesionálního fittera poradit s nastavením správného posedu na kole v rámci systému Specialized BG FIT a k dispozici budou také servisní technici, kteří zodpovědí dotazy účastníků ohledně seřízení kola, případně s drobnými úkony rovnou pomohou. Cykloden zakončí neformální večerní posezení s grilem.

Aktuality: https://www.facebook.com/events/1803831179845984/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Radotínský Cykloden

Villa Seven HillsPraha (5.6 km)

Volcano Spa HotelPraha (6.4 km)

VIPliving HouseboatPraha (8.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (10.6 km)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (10.8 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (9.5 km)