Nábory do florbalové Bohemky

Adresa:

Praha 10, Děkanská vinice I. 987/5

Termín: 5.9.2016 30.9.2016

5zář - 30zář celý den

Žánr: sportflorbalhokejsoutěžzdarma


Jeden z největších florbalových klubů v republice na celé září otevírá dveře klukům a holkám ve všech věkových kategoriích. Přijď si zdarma vyzkoušet trénink a staň se součástí zelenobílé rodiny! Kdo jsme? Florbalová škola Bohemians - největší oddíl v České republice a zároveň patříme i mezi ty nejúspěšnější.

Máme zastoupení ve všech věkových kategoriích a naše mužské i ženské elitní týmy, které tvoří celá řada reprezentantů, hrají nejvyšší národní soutěž. Zejména mládežnické týmy ale působí ve svých soutěžích na předních příčkách a pravidelně sbírají medaile na národní i mezinárodní úrovni. Naším mottem je: "Florbal VŠEM!" Kromě vrcholového a výkonnostního sportu se u mládežnických družstev zaměřujeme především na výchovu a zdravý pohyb. Svoje místo u nás má každý kluk i každá holka bez rozdílu věku! Nech se pohltit dynamickou hrou, získej nové kamarády a nauč se vyhrávat i přijímat porážky! Vyzkoušej si trénink až do konce září zdarma - nemusíš mít ani svoje vlastní vybavení, florbalku, míčky i brankářskou výstroj ti rádi půjčíme.

Pro více informací neváhej kontaktovat sekretariát klubu na nabory@fbsbohemians.cz nebo na +420-605-801-869, případně ti bude k dispozici trenér přímo na tréninku. Jejich rozpis včetně všech kontaktů na konkrétní trenéry najdete v sekci Tréninky na www.fbsbohemians.cz Jak se staneš součástí zelenobílé rodiny? 1. Vyber si trénink přesně pro tebe! Na www.fbsbohemians.cz/treninky najdeš seznam tréninků všech věkových kategorií v Praze. Vyber si ten, který se ti nejvíc hodí. 2. Přijď na svůj první trénink!

S sebou si vezmi sportovní oblečení a boty, něco k pití a dobrou náladu. Hokejku, míčky nebo i brankářské vybavení ti půjčíme. 3. Trénuj s námi! Tréninky pod vedením zkušených trenérů probíhají 1-3x týdně a kromě florbalu trénujeme i základy všech ostatních sportů, běháme, házíme, chytáme, kopeme a hrajeme nejrůznější hry. 4. Hraj zápasy a střílej góly v zelenobílém dresu se svým jménem! Jsme jedna rodina a to platí napříč všemi kategoriemi od těch nejmenších až po elitní týmy hrající nejvyšší soutěž.

Všichni naši hráči i hráčky mají tradiční zelenobílé dresy se svým jménem na zádech. Přijď si pro ten svůj. 5. Užij si s námi i mimo trénink! V létě společně jezdíme na celoklubové soustředění, pořádáme kempy a během sezóny se všichni potkáváme při fandění na zápasech našich elitních týmů. Těšíme se na nové florbalové nadšence!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nábory do florbalové...

VIPliving HouseboatPraha (1 052 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 247 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 754 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 756 m)