Něco zatajit

Něco zatajit

Adresa:

Praha 8, Klapkova 26

Termín: 21.10.2016
Vstupné:

50

21říjen pátek 19:00

Žánr: divadlooperathriller


Dvojice samozvaných londýnských gangsterů právě dokončila únos. Přituplý pracant Lennie jde podle rozkazu zpátky do auta a přináší svázanou Charlotte Chamberlainovou, dceru technologického magnáta, zatímco břitký cynik George („Já nejsem nějaký třídní štváč, mstitel na boháčích – já k nim jenom chci patřit.“), mozek operace, vytáčí číslo jejího otce a požaduje výkupné ve výši pět milionů liber, jinak se budou sekat prsty.

Zdá se, že máme před sebou komickou žánrovku ve složení „chytrý, zlý zločinec – hloupý, vlastně hodný rádoby zločinec – kráska v nesnázích zápolící o holý život“. Roger Mortimer-Smith ovšem filmová klišé, ať už v charakterizaci postav nebo výstavbě situací, a z nich plynoucí divácká očekávání jen umně využívá coby odrazový můstek pro sérii postupně dávkovaných dějových zvratů. Během nich se ukáže, že téměř žádný plán není dokonalý a zmýlit se v úsudku je nebezpečně snadné.

Jediné, co je jisté od začátku do konce, je, že jde o život a o pořádný balík peněz. Skvěle vystavěné, důvtipné dialogy, narůstající napětí a průběžné boření falešného pocitu jistoty postav i diváků, to vše znamená, že něco „Něco zatajit“ dostává svému podtitulu „thriller ve dvou jednáních“. Hra se momentálně hraje s úspěchem ve Francii, Itálii, Německu a Polsku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Něco zatajit

Výstaviště HolešovicePraha (2.8 km)

Wellness Hotel STEPPraha (3.2 km)

Vila LannaPraha (4.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.6 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (4.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (3.3 km)