Mooove it! M&Gors special guest Arco 2nd stage Reggae: Dark Angel (UK) Peeni Walli Rasta Pasta & hoste

Mooove it! M&Gors special guest Arco 2nd stage Reggae: Dark Angel (UK) Peeni Walli Rasta Pasta & hoste

Adresa:

Praha 7, Plynární 23

Termín: 13.8.2016

13srpen sobota 20:00

Žánr: koncertyreggae house


Arco: Jeho DJské začátky je třeba hledat v prvních letech tohoto milénia v kolektivu legendárního brněnského DJského sdružení Family Circle, které ho již v útlém věku přijalo za svého a nastartovalo jeho úspěšnou DJskou kariéru.

Po více než 10 letech za mixážním pultem se tak Arco může pochlubit několika rezidenturami v pražských či brněnských klubech nebo stovkami odehraných parties nejen v ČR, ale také například ve Velké Británii. Michalovi sety jsou velmi pestré a on sám se nebojí experimentovat - místo, typ akce a zejména publikum, pro které hraje, určují směr, jakým se bude jeho set ubírat.

Hned krátce poté, co Arco začal svými sety bavit návštěvníky brněnských klubů, se pustil také do objevování kouzel hudební produkce a inspirován v té době zbrusu novým žánrem jackin house začal své starší a zkušenější kolegy zásobovat prvními tracky. Za zlomové Michal považuje své první EP s názvem „Funk That Summer“, které vyšlo v roce 2008 na Argetinském labelu Candy Music a odstartovalo sérii úspěšných releasů, jimž se dostalo podpory takových velikánů světové DJské scény, jakými jsou Fedde Le Grand, Grant Nelson, Miguel Migs, Jozif, King Britt, Sharam Jey, Mark Farina, James Dexter, Supernova, Colette, Roy Davis Jr., Jay West, Giom, Johnny Fiasco a další.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mooove it! M&Gors...

Výstaviště HolešovicePraha (897 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.6 km)

Vila LannaPraha (2.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.6 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 723 m)