Pro Čimický háj

Adresa:

Praha 8, Glowackého 555/6

Termín: 10.9.2016
Vstupné:

Zdarma

10září sobota 14:00

Žánr: ostatní akcepro dětinaučnésoutěžzdarma


Čimický háj bude mít svoji naučnou stezku ! Na benefiční akci zazpívá písničkář a karikaturista Mirek Kemel. Podpořte projekt svoji návštěvou i Vy! 10. září vypukne v příjemném prostředí areálu dopravního hřiště na Praze 8 (ZŠ Glowackého) benefiční akce Pro Čimický háj.

Touto kulturní událostí se zahájí veřejná sbírka, kterou pořádá spolek Vědomý dotek, jehož hlavním cílem je podpora zdravého životního stylu a ochrana životního prostředí na Praze 8. Výtěžek z této akce poputuje na výstavbu naučné stezky v Čimickém háji. Ta přiláká nejen místní, ale i ostatní občany Prahy.

Zejména pak povede mládež pomocí příběhů skřítka Čimíska k poznávání místní fauny a flóry, která je jistě ojedinělá. Program této jednodenní akce je bohatý. Odpoledne je určené hlavně dětem a jejich rodičům. Večer se bude nést atmosférou folkových rytmů. Vystoupí MIREK KEMEL s kapelou, písničkářka ELIŠKA SÝKOROVÁ a muzikálový zpěvák JAROMÍR HOLUB.

Po celý den budou probíhat nejrůznější formy přehlídek, her a soutěží pro děti. Vstup na zábavné odpoledne je zdarma, benefiční koncert stojí 100,- Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pro Čimický háj

Výstaviště HolešovicePraha (2.5 km)

Vila LannaPraha (3.2 km)

Tyn Yard ResidencePraha (4.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.5 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (4.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4.1 km)