Den zdraví

Adresa:

Praha 4, Podolská 90/5

Termín: 3.9.2016

3září sobota 10:00

Žánr: ostatní akcepro dětiworkshoppřednáškygastrodětsképro senioryzdraví


Den zdraví je jednodenním open air festivalem zdravého životního stylu, který v sobě spojí prevenci, zábavu a vzdělávání široké veřejnosti. V TJ Sokol Podolí a jeho zahradě bude připraven bohatý program od pohybových aktivit pro všechny cílové skupiny, přes preventivní přednášky a workshopy, po praktické i teoretické workshopy o racionálním stravování to vše s bohatým doprovodným programem.

Jsme to, co jíme: Program zajišťuje Slow Food (Slow Food prosazuje místní produkty, domácí odrůdy plodin a upozorňuje na dávno zapomenuté recepty.) Program: kuchařský workshop zaměřený na saláty, dětské zdobení zdravých perníčků, dětský gastro workshop, přednášky o skladování potravin a racionální výživě.

Pohyb a cvičení: Zajišťuje MČ Praha 4 ve spolupráci s TJ Sokol Podolí a Nadací Impuls Program: cvičení pro děti, fotbal pro kluky od pěti let, jóga, pilates, cvičení pro seniory, strollering, půjčovna koloběžek pro děti i dospělé Prevence nemocí a péče o vlastní tělo: Zajišťuje Vyšší odbornou školou Zdravotnickou a Střední zdravotnickou škola, Studio Mísha a Mamma Help

Program: měření krevního tlaku, měření tělesného tuku, prevence zubního kazu pro děti i dospělé, hravá návštěva u lékaře pro děti, záchranáři a první pomoc, samovyšetření prsou Doplňující program: Stánek Na Růžovo (charitativní stánek s výrobky chráněných dílen, výtěžek je věnován na boj proti rakovině prsu), celodenní program na podiu: Láďa Kerndl, Richard Nedvěd, Ondřej Ruml Gastro: Secret of Raw, restaurace Podolka, domácí limonády, kavárna. Množství stánků se zdravými dobrotami udělá radost každému strávníkovi, od malých dětí po rodiče. Partneři projektu: Mamma help, Slow Food a Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola. 5. května.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

20duben sobota 10:30

20duben sobota 11:00

20duben sobota 12:00

Noc zpěvaček – Workshop

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

Ubytování v okolí akce Den zdraví

VIPliving HouseboatPraha (612 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 317 metrů)

Royal Court HotelPraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.1 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 546 m)