Prague Cake Festival 2016

Prague Cake Festival 2016

Adresa:

Praha 6, Bělohorská 24

Termín: 17.9.2016
Vstupné:

150 – 370 Kč

17září sobota 10:00

Žánr: gastrofestival


Prague Cake Festival je unikátní akcí pro milovníky dortů, zákusků, koláčů, muffinů, cupcakes, makronek a spousty dalších dezertů a delikates. Druhý ročník akce se bude konat 17. 9. 2016 v pražském čtyřhvězdičkovém hotelu Pyramida, kde se od 10 do 20 hod. nashromáždí pečlivě vybraní vystavovatelé, kteří pro návštěvníky připraví to nejlepší ze svých sladkých specialit.

V ceně základní vstupenky je vstup do prostor od 10.30 hod., doprovodný program a 7 degustačních porcí, které mohou návštěvníci ochutnat od libovolných vystavovatelů. VIP vstupenka zahrnuje vstup do prostor již od 10.00, doprovodný program, welcome drink a 12 degustačních porcí. Mimo degustací mohou návštěvníci zakoupit zboží přímo od vystavovatelů za zvýhodněné festivalové ceny. Kromě toho vás čeká bohatý doprovodný program, který se bude točit, jak jinak, kolem světa dortů a sladkostí. Návštěvníci se budou moci zapojit do spousty soutěží o sladké ceny a spoustu aktivit chystáme i pro naše nejmenší návštěvníky.

Prague Cake Festival je originální, protože se neřídíme konvencemi nebo předsudky. Návštěvníkům představíme všechny možné druhy zákusků, za nimiž stojí stovky různých chutí, různých způsobů příprav, různých filozofií a různých ingrediencí. Na své si přijdou příznivci klasických českých zákusků, francouzských specialit, trendy raw chutí, ale také mlsouni s bezlepkovou dietou. Návštěvníci tak mohou ochutnat od všeho něco a sami se rozhodnout, jaký dort je pro ně ten jeden jedinečný. Předem však upozorňujeme, že nebude zdaleka lehké se rozhodnout, jelikož nabídka bude opravdu pestrá!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prague Cake Festival 2016

The Golden Wheel HotelPraha (1 364 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 372 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (2.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 465 m)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 509 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 982 m)