Gregor Tresher

Gregor Tresher

Termín: 16.9.2016
Vstupné:

241

16září pátek 22:00

Žánr: koncertyTechno

Umělci: Gregor Tresher


Frankfurtský rodák a techno legenda Gregor Tresher vydal na konci května album Quiet Distortion, které si ihned získalo nadšené reakce od producentů jako Laurent Garnier nebo Maceo Plex. 16. září nám ho přijede představit osobně do pražské ROXY. Album k poslechu zde.

Ve světě elektroniky závislém na nových trendech, existuje několik stálic, které je dlouhodobě přesahují. Jednou z nich je bez debat německý producent a techno legenda Gregor Tresher. Majitel labelu Break New Soil a tvůrce nesmrtelných techy melodií jezdí po světě a rozdává hutný groove již od 90-tých let. Dle všeho s tím nehodlá přestat.

Několik skvělých alb a releasy jako A Thousand Nights nebo Full Range Madness provázeli celou jednu techno generaci a nové album Quiet Distortion má ambice oslovit nové, na historii techna nevázané, publikum.

12ti skladbové LP vzbudilo nadšené reakce nejen mezi fanoušky, ale především v djské komunitě. “Poslouchám to album znovu a znovu a mohu říct jen: je prostě ohromné. Miluju všechny tracky a můžete si být jistí, že je budu hrát úplně všude.” komentoval nové album Laurent Garnier a s positivními ohlasy se přidali Stephan Bodzin, Maceo Plex nebo Pan-Pot. 16. záři si ho budete moci vychutnat na živo přímo od Gregora Treshera.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gregor Tresher

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)