Blixa Bargeld & Teho Teardo 2024

Blixa Bargeld & Teho Teardo 2024

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 6.12.2024 v 19:30 hod. (pátek)
Vstupné:

950 Kč

6prosinec pátek 19:30

Žánr: koncertyExperimentální Experimental Avant-garde Praha Blixa Bargeld & Teho Teardo 2024

Umělci: Blixa Bargeld


Mrzí nás to, ale celé evropské turné Teho Teardo & Blixa Bargeld včetně koncertu 8. prosince 2023 v Paláci Akropolis se přesouvá na příští rok. Nový termín pražského vystoupení je 6. prosince 2024 opět na stejném místě. Důvodem přeložení je to, že původně plánované album, které měla tato dvojice výjimečných hudebních osobností vydat v průběhu turné nyní na podzim, vyjde až příští rok. Zde je oficiální vyjádření:

Je nám to líto, ale musíme přeložit naše společné turné na příští rok. Nebylo to jednoduché rozhodnutí, protože je nám jasné, že mnoho z vás se na nadcházející koncerty těšilo. Bohužel nové album, které jsme nyní plánovali vydat, nevyjde včas z důvodu nepředvídatelných okolností a problémů během výrobního procesu. Pracujeme na tom, abychom vám desku přinesli v takové kvalitě, kterou od nás očekáváte. Což ale vyžaduje delší čas. Těšíme se, až vám brzy představíme naše nové skladby.

Zakoupené vstupenky na pražský koncert zůstávají v platnosti. Věříme že, jak píší i oba hudebníci, rok navíc se nám vrátí v o to větším zážitku z jejich nové hudby. Děkujeme za pochopení.

Co se stane, když se ve studiu sejde zpěvák industriální kapely s industriálně-rockovým kytaristou? Bargeld a jeho Einstürzende Neubauten se už před drahnou dobou propracovali od bušení do železa k jemnějším písňovým formám...
Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Blixa Bargeld & Teho...

Žižkovská televizní věžPraha (208 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (613 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 603 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (202 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 604 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 412 m)