Cena Života

Cena Života

Adresa:

Praha 1, Ovocný trh 6

Termín: 23.6.2016
Vstupné:

0

23červen čtvrtek 17:00

Žánr: ostatní akcesetkánídiskusezdarma


Jak ji definovat? Proč ji vůbec určovat? Lze ji vyčíslit? Pragmatismus, nebo rouhání? Jak to vidí právo? Co na to víra? Jak se mění v průběhu života?

Teorie vs. osobní zkušenost. Zveme vás na setkání s odborníky a zajímavými osobnostmi, kteří se s vámi podělí o své názory na toto téma. Moderátor: Jan Pokorný Diskutující: Lucie Bílá – zpěvačka Jiří Čapek, MBA – generální ředitel NN pojišťovny a penzijní společnosti ČR/SR Marek Holeček - český horolezec, který se zabývá objevováním nových výstupových směrů v nejvyšších horách světa RNDr. Tomáš Kostelecký, CSc. – ředitel Sociologického ústavu AV ČR PhDr. Martin Loučka, Ph.D. – ředitel Centra paliativní péče, psycholog Mgr. David Marek, Ph.D. – hlavní ekonom společnosti Deloitte Prof. MUDr. Petr Neužil, CSc., FESC – primář Kardiologického oddělení Nemocnice Na Homolce Mgr. Zvonimír Šorm – evangelický kněz MUDr. Mgr. Jolana Těšinová, Ph.D. – přednostka Ústavu veřejného zdravotnictví a medicínského práva 1. LF UK Více o diskutujících najdete zde.

Máte-li zájem účastnit se živé diskuse v divadle Kolowrat, přihlaste se prosím prostřednictvím našich facebookových stránek , případně napište na e-mail: iveta.mocilanova@nn.cz. Vstup na akci je zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cena Života

Tyn Yard ResidencePraha (258 metrů)

The Emblem HotelPraha (462 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (566 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (280 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (290 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (592 m)