Fiesta Mexicana

Fiesta Mexicana

Adresa:

Praha 1, Žitná 49

Termín: 23.6.2016

23červen čtvrtek 19:00

Žánr: koncertygastroparty


A máme tady další vydařený večírek, který jsme si pro Vás v ALIBI. připravili FIESTA MEXICANA 23/6/3016 Co Vás tento večer čeká a nemine: Jak již samotný název napovídá, tentokrát se přesunemei do Mexika a budeme si Vás celý večer pěkně hýčkat!

A CO VÁM TENTO VEČER PŘICHYSTÁME? - Mexická skupina MARIACHI AZTECA di Praga, která se skládá se tří hudebníků (kytara, trumpeta, vihuela - mexické ukulele) - DESPERADO KOMANDO - ochutnávka piva s tequilovým nádechem od krásných slečen se spoustou dárečků - krásné tanečnice, která Vám předvedou a nabídnou BODY SHOOT ze svých krásných těl - za mixažním pultem Vám pořádnou muziku naladí DJ DON MARQUEZ a DJ ANDY ROAD - koktejly z tequily OLMECA po celý večer za speciální ceny - ochutnávka mexického nachos na každém stole - tradiční mexické kroje, sombrera a nebu chybět stylová výzdoba podniku - a samozřejmě HAPPY HOURS (vybrané cocktaily za 59 kaček:)

Rezervujte si proto 23.6.2016 na pořádné ALIBI.! Rezervace na: 1️⃣facebook 2️⃣725 987 987 3️⃣info@alibi-bar.cz 4️⃣www.alibi-bar.cz MÁTE JIŽ SVÉ ALIBI NA TENTO VEČER....??? :)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Fiesta Mexicana

Royal Court ApartmentsPraha (377 metrů)

Royal Court HotelPraha (746 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (866 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 114 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (928 m)