Sharon Robinson

Sharon Robinson

Adresa:

Praha 1, Na Poříčí 26

Termín: 11.9.2016
Vstupné:

880 Kč

11září neděle 20:00

Žánr: koncertyfolkrock


Držitelka ocenění Grammy, dlouhodobá tvůrčí kolegyně Leonarda Cohena, písničkářka Sharon Robinson ohlašuje svůj návrat do Evropy na podzimní turné 2016.

"Jak někteří z vás asi vědí, musela jsem zrušit své loňské evropské turné. Po několikaměsíční, tolik potřebné pauze se opět letos v srpnu a září na turné vracím. Moc se na něj těším. Děkuji vám za vaši trpělivost a stálou podporu.“
Sharon Robinson

Intimní večer se Sharon Robinson je návratem Sharon do Evropy s úvodním koncertem 14.srpna v Savoy Theatre v Helsinkách ve Finsku. Patnáctidenní turné bude následovat v dalších městech – v Goteborgu, Malmo, Kodani, Koldingu, Berlíně, Manchesteru, Londýně, Dublinu, Gentu, Haagu, Praze a Paříži a několika dalších dosud neupřesněných míst. Turné podporuje její druhé sólové album Caffeine, které vyšlo v minulém roce a kterému se dostalo velice kladného posluchačského a kritického přijetí.

Sharon Robinson byla po třicet let spojována s Leonardem Cohenem jako spoluautorka, producentka a vokalistka. Podílela se autorsky a producentsky na Cohenově albu z roku  2001 Ten New Songs, (jedno ze „100 alb desetiletí“ časopisu Rolling Stone) a je spoluautorkou klasických Cohenových písniček "Everybody Knows" a "Waiting for the Miracle." Sharon je držitelkou ocenění Grammy a její písničky zpívali a hráli tak rozmanití umělci, jako jsou Patti LaBelle, Don Henley, Aaron Neville a Roberta Flack, mezi jinými. V roce 2014 Sharon vydala kolekci intimních fotografií On Tour with Leonard Cohen (powerHouse books), která zachycuje šest let na turné s Leonardem Cohenem. Ve spojení s touto publikací Robinson také vystavovala svá díla v prestižních Morrison Hotel Galleries v New Yorku a Los Angeles. Na jaře 2015 podnikla Sharon své první sólové evropské turné na podporu svého alba Caffeine, kterému se dostalo nadšeného ohlasu.

www.SharonRobinsonMusic.com

Koncert pořádá 10:15 Entertainment.

Vstupné 880 Kč — velký sál, sezení — předprodej v pokladně Divadla Archa, online a v síti Ticketpr.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

22duben pondělí 20:00

Seafret v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert

27duben sobota 20:00

23květen čtvrtek 20:00

Jarabáci - křest LP

, Malostranské náměstí 21 Koncert

Ubytování v okolí akce Sharon Robinson

Tyn Yard ResidencePraha (723 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 139 metrů)

ValentinskaPraha (1 263 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (518 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (988 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 385 m)