Lasse Matthiessen Band

Lasse Matthiessen Band

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 26.6.2016
Vstupné:

Vstupné nna sezení 250 Kč, na stání 180 Kč.

26červen neděle 21:00

Žánr: koncertypopfolk


Lasse Matthiessen je dánský písničkář z Kodaně. Jeho hudební tvorba v sobě spojuje přímočarost, nadčasovost a upřímnost amerického folku se skandinávskou melancholií.

Dynamický hlas Lasse Matthiessena v sobě nese křehkost i divokost,texty zase odráží stav duše i životní zkušenosti. Možná i proto bývá srovnáván s Nickem Drakem a Bobem Dylanem. Přesto ale zůstává svůj. V Německu již dávno není neznámým jménem. Nejen že záznam jeho koncertu odvysílala německá ZDF, ale do povědomí hudebního publika pronikl i jako předskokan anglické zpěvačky Anna Calvi, popularitu si ale vydobyl především účastí v TV Noir - Das Wohnzimmer der Songwriter.

Lasse Matthiessen vydal čtyři alba, která získala pozitivní ohlasy v německých médiích i na mezinárodní scéně (z těch nejvýznamnějších jmenujme třeba hudební časopis Rolling Stone). Odehrál desítky koncertů po celé Evropě, nevynechal ani Českou republiku. Zatím jeho poslední nahrávka Wildfires byla zvolena albem týdne televizní stanice MTV.

V současné době pilně pracuje na nové desce. Vystoupí společně s kapelou, která se skládá ze dvou kytar, kontrabasu, bicích a vokálů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lasse Matthiessen Band

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (965 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (824 m)