Investiční webinář

Investiční webinář "Spořit, nebo investovat?"

Adresa:

Praha 1, Jungmannovo náměstí 767/6

Termín: 30.5.2016

30květen pondělí 18:00

Žánr: ostatní akce


Srdečně vás zveme na náš investiční webinář určený začínajícím investorům, který spustíme úderem 18. hodiny v pondělí 30. května. Šestý investiční webinář sledujte zde:https://www.youtube.com/watch?v=ZMq38ATgm0A&feature=youtu.be

Pokud se chcete našich hostů na cokoli zeptat, pošlete nám své otázky na investicniwebinar@csob.cz. Kvůli současnému trendu snižování úrokových sazeb na spořicích účtech je nejvyšší čas poohlédnout se po lepších možnostech zhodnocování Vašich volných peněz.

Probereme následující témata: • Spořit nebo investovat? • Inflace aneb znehodnocování peněz • Jak spravují fondy naši profesionálové • Začínající investoři z pohledu bankéřky Pokud budete chtít nějaké téma probrat více do hloubky (anebo do šířky, je to na Vás), můžete využít možnost zeptat se „naživo“ našich hostů, kterými budou: Michaela Ivanisková, Osobní bankéřka ČSOB, Martin Horák, Portfolio manager ČSOB Asset Management, Jan Šírek, Key account manager ČSOB Asset Management.

TIP: V průběhu webináře se navíc dozvíte ještě o speciální bonusové akci určené klientům, kteří zatím nemají s investováním žádnou zkušenost. I těm rádi pomůžeme zorientovat se ve světě investic a poradíme, jak dobře zhodnotit i malé peněžní částky Těšíme se na Vás v pondělí 30. května v 18:00 hodin.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Investiční webinář...

Tyn Yard ResidencePraha (546 metrů)

The Emblem HotelPraha (569 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (594 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (430 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (433 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (336 m)