Zero Waste: Fashion + Udržitelně chic

Zero Waste: Fashion + Udržitelně chic

Adresa:

Praha 2, Slovenská 21

Termín: 28.6.2016
Vstupné:

590

28červen úterý 18:00

Žánr: ostatní akceWorkshop


Pojďme si zkusit a zažít ZERO WASTE – bezodpadový životní styl hned teď v praxi! Přinášíme vám sérii tří workshopů navazujících na konferenci a setkání s ikonou bezodpadové životního stylu Beou Johnson, která proběhne 7. června v NTK. Dozvíte se, jak prakticky uchopit své návyky v domácnosti i mimo ni v duchu zero waste, tedy minimalizování odpadu krok za krokem doma i jinde. Existuje dost velká pravděpodobnost, že odejdete s inspirací a návodem na cestu, jak mít lepší a komplexnější pocit z každodenních činností, zjednodušíte si život a budete ho žít naplno.

Na posledním workshopu udržitelně chic se podíváme do svého šatníku a s odbornicemi na slovo vzaté probereme, co skutečně potřebujeme a bez čeho se obejít!

NÁVRHÁŘKA A ODĚVNÍ KOUČKA Kamila Vodochodská pomůže sestavit si základní okruh oblečení, jak sestavit eko-šatník v souladu s vaší osobností, též jak prodloužit životnost textilu a textilních materiálů. Tyto poznatky uvedeme do praxe pomocí interaktivních ůkolů. S Luckou Poubovou budeme pokračovat a vyrobíme si třeba trendy tašku z recyklovaných materiálů, na kterou budete pyšní!

CO SE NA WORKSHOPU DOZVÍTE: Praktické rady, jak se o své oblečení a konkrétní materiály starat. Kde nakupovat, konkrétní typy, vycházející z praxe. Kde se oblečení zbavovat a jak nakládat s přebytečným textilem.

CO SE NAUČÍTE: Sestavit svůj udržitelný chic šatník.

CO SI ODNESETE: Návrh k sestavení vašeho eko-šatníku a vlastnoručně vyrobenou nákupní tašku/kabelku či nákupní košík na kolo.

POZOR, KAPACITA WORKSHOPU OMEZENA!

Workshopy zaměřené na jednotlivé tématické okruhy se konají v multifunkčním coworkingovém prostoru SVĚT–HUB. Pro občerstvení těla i ducha bude připravena domácí limonáda, zákusky s láskou a sezonní ovoce. Každý workshop vedou 2 zkušení lektoři, na setkání s nimi se nezapomíná! Materiál v ceně. Více info o workshopu a lektorech: SVĚT-HUB http://svet-hub.cz/ a BEZOBALU O ZERO WASTE http://zerowaste.bezobalu.org/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zero Waste: Fashion +...

Žižkovská televizní věžPraha (989 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 124 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 178 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (985 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 874 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.1 km)