Zero Waste: Domácnost + Drogerie + Kosmetika

Zero Waste: Domácnost + Drogerie + Kosmetika

Adresa:

Praha 2, Slovenská 21

Termín: 21.6.2016
Vstupné:

590

21červen úterý 18:00

Žánr: ostatní akceWorkshop


Pojďme si zkusit a zažít zero waste – bezodpadový životní styl hned teď v praxi! Přinášíme vám sérii tří workshopů navazujících na konferenci a setkání s ikonou bezodpadové životního stylu Beou Johnson, která proběhne 7. června v NTK. Na workshopech se dozvíte, jak prakticky uchopit své návyky v domácnosti i mimo ni v duchu zero waste, tedy minimalizování odpadu krok za krokem doma i jinde. Je to navíc radost a zábava!

Druhý ze série workshopů povedou velmi zkušené lektorky Martina Kročilová (loveyourhome.cz) a Petra Seidlová (liskamazana.cz) zabývající se výrobou domácí kosmetiky a drogerie. V teoretické části se od Martiny dozvíte, jak svou domácnosti hravě nastavit na bezodpadovou krok za krokem a v praktické části si vyrobíte prací prášek a zubní pastu s Petrou a Terezou. Existuje dost velká pravděpodobnost, že odejdete s inspirací a návodem na cestu, jak mít lepší a komplexnější pocit z každodenních činností, zjednodušíte si život a budete ho žít naplno.

NA WORKSHOPU SE DOZVÍTE proč je super žít Zero Waste! Že to není žádný životní styl jen pro hippies a hipstery, ale pro kohokoli, kdo chce a má chuť udělat pro sebe, svou rodinu i tuhle planetu něco dobrého. Fakt se není čeho bát, otestováno na vlastní kůži. :)

CO SE NAUČÍTE: Pro každou oblast vašeho domova, ať už je to koupelna, kuchyň nebo péče o tělo, se dozvíte plno praktických tipů a vychytávek, které vám vaši cestu k Zero Waste hodně ulehčí. Všechny rady a možnosti k této cestě, které jsem posbírala za poslední 2 roky, hezky připravené v jednom balíčku.

Společně si zkusíme vyrobit i jednoduchý ale za to účinný prášek na praní.

CO SI ODNESETE: Vlastnoručně vyrobený prací prášek a zubní pastu a chuť jít dál ! :) Rady a možnosti k Zero waste cestě, které lektorky za poslední 2 roky posbíraly! Skvělé zážitky z inspirativního sekání!"

MÁM SE NA WORKSHOP PŘIPRAVIT? Přineste si malou zavařovací sklenici od hořčice nebo přesnídávky a malou nádobu na pastu.

POZOR, KAPACITA WORKSHOPU OMEZENA!

Workshopy zaměřené na jednotlivé tématické okruhy se konají v multifunkčním coworkingovém prostoru SVĚT–HUB. Pro občerstvení těla i ducha bude připravena domácí limonáda, zákusky s láskou a sezonní ovoce. Každý workshop vedou 2 zkušení lektoři, na setkání s nimi se nezapomíná! Materiál v ceně. Více info o workshopu a lektorech: SVĚT-HUB http://svet-hub.cz/ a BEZOBALU O ZERO WASTE http://zerowaste.bezobalu.org/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zero Waste: Domácnost +...

Žižkovská televizní věžPraha (989 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 124 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 178 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (985 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 874 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.1 km)