Letní příměstský tábor v Boulder Baru

Adresa:

Praha 7, U Výstaviště 11

Termín: 4.7.2016 31.8.2016
Vstupné:

700 Kč/ 1 dítě/ 1 den

4čvc - 31srp celý den

Žánr: sportpro dětitábor


Příměstský tábor v Boulder Baru

V průběhu celého července a srpna se budou v Boulder Baru konat příměstské tábory, které jsou určené dětem od 4 let. Na děti čeká skutečně nabitý program, takže na nudu nebude ani pomyšlení :)Dopoledne s dětmi lezeme a hrajeme lezecké a další hry (překážkové dráhy, vybíjená a spousty dalších), po obědě pak podle počasí chodíme ven, tvoříme různé výrobky, malujeme, a samozřejmě i znova lezeme :)

Zaměření tábora: Lezení a další doplňkové aktivity

Pro koho je tábor určen: Tábor je určen pro děti od 4 let, a to jak pro ty, které mají s lezením zkušenosti, tak i pro ty, které si lezení teprve chtějí vyzkoušet.

Program: Budeme se věnovat lezení v různých formách dle věku a pokročilosti dětí – od hravého seznamování se s lezením až po systematičtější trénink. Tábor ale nebude pouze o lezení, s dětmi budeme hrát také mnoho jiných her a soutěží. Bude-li pěkné počasí, vyrazíme na výlety do okolí – např. Stromovka, ZOO Praha a podobně.

Místo konání: Lezecká stěna Boulder Bar v Praze-Holešovicích (U Výstaviště 11, Praha 7) a okolí.

Rezervace na: https://www.boulder.cz/rezervace-tabor-primestsky 
Děti lze přihlásit na celý týden nebo pouze na jednotlivé dny. Tábor probíhá vždy od 8:00 do 17:00. Tábor se v jednotlivých dnech uskuteční, budou-li přihlášeny alespoň 2 děti.

Cena: 700 Kč / 1 dítě na 1 den - záloha činí polovinu ceny tábora - storno poplatek je polovina výše zálohy v případě omluvení neúčasti nejpozději den předem (telefonicky na číslech 774 740 825, 777 649 371 nebo 605 700 820) - pokud nebude neúčast omluvena alespoň den předem, propadá celá záloha. Děkujeme za pochopení.

Stravování: V ceně tábora je teplý oběd.

Co s sebou: - Pohodlné oblečení – tepláky, tričko, mikina. - Malá dopolední a odpolední svačinka. - Sportovní oblečení (něco co si může dítě ušpinit), druhé oblečení, kdyby dítě promoklo. - Lezecké boty nebo tenisky. - Batůžek a umělohmotnou láhev na pití (v případě, že půjdeme ven). - Pláštěnku (v případě, že půjdeme ven).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Letní příměstský...

Výstaviště HolešovicePraha (237 metrů)

Vila LannaPraha (2 km)

Tyn Yard ResidencePraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.1 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 893 m)