Otevřené tréninky pro všechny nové florbalisty a florbalistky!

Adresa:

Praha 10, Děkanská vinice I, 987/5

Termín: 24.5.2016 30.6.2016

24kvě - 30čer celý den

Žánr: sport


Jeden z největších a nejúspěšnějších florbalových klubů v České republice otevírá svoje dveře pro nové sportovce. Chcete se stát součástí klubu, který má svoje zastoupení ve všech kategoriích včetně nejvyšších národních soutěží mužů i žen?

Chcete, aby vaše dítě vyrůstalo v klubu s nejúspěšnější mládeží u nás, v klubu, který pravidelně vozí medaile z národních i mezinárodních soutěží a turnajů? Přidejte se k nám! Ve Florbalové škole Bohemians pořádáme nábory do našich tréninkových skupin v Praze. Vyberte si trénink, který nejvíce vyhovuje vašim časovým možnostem a dojezdové vzdálenosti a přijďte si vyzkoušet, jak hrajeme florbal v Bohemce.

Vyzkoušejte si trénink až do 17. června zdarma - nemusíte mít ani svoje vlastní vybavení, florbalku, míčky i brankářskou výstroj vám rádi půjčíme. Pro více informací neváhejte kontaktovat sekretariát klubu na sekretar@fbsbohemians.cz nebo na +420-774-168-745, případně vám bude k dispozici trenér přímo na vámi vybraném tréninku.

Jejich rozpis včetně všech kontaktů na konkrétní trenéry najdete v sekci Tréninky na www.fbsbohemians.cz Těšíme se na nové florbalové nadšence!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Otevřené tréninky pro...

VIPliving HouseboatPraha (1 052 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 247 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 754 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 756 m)