FotoŠkoda Fest - fotografický festival v Praze

FotoŠkoda Fest - fotografický festival v Praze

Termín: 27.5.2016 4.6.2016
Vstupné:

490

27kvě - 4čer celý den

Žánr: festivalyworkshopdiskuzefotografie


Zaregistrujte se na FotoŠkoda Fest a získejte možnost vstupu na více než 80 fotografických akcí. Základní vstupné je 490 Kč, program (workshopy/přednášky) si sestavíte podle vašeho zájmu. Program a registrace naleznete na webu www.fotoskodafest.cz

Navštivte Palác Langhans v termínu 27. 5. – 4. 6. 2016 a uvidíte sami, že je tím nejlepším místem pro vyměňování si fotografických zkušeností. Tentokrát k nám zavítají i zahraniční hosté, potěšením nám bude představit vám slavného rakouského fotografa Manfreda Baumanna a ruského sportovního Red Bull fotografa Denise Klero. Doporučujeme pořádně se seznámit s programem, najdete v něm nová témata a osobnosti fotografie.

Na workshopech si vyzkoušíte fotografickou techniku renomovaných značek pod vedením specialistů a fotografů – Canon, Fujifilm, Fomei, Leica, Nikon, Olympus, Sony, Swarovski Optik, Zeiss, Meyer Optik a další. O víkendu ochutnáte originální gastronomii Presto meat - market (těšte se na rozmanité dobroty z nejlepších surovin). Žijeme fotografií stejně jako vy!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce FotoŠkoda Fest -...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (691 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (746 metrů)

The Emblem HotelPraha (816 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (664 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (437 m)