nakafe

nakafe

Adresa:

Praha 1, Opatovická 4

Termín: 26.5.2016
Vstupné:

zdarma

26květen čtvrtek 17:00

Žánr: ostatní akcediskuzeworkshop


Přední agentury na trhu sdružené v Asociaci reklamních agentur se rozhodly pozvat veřejnost na „kafe“. Chtějí zejména studentům a zájemcům o práci v reklamě ukázat, jak to u nich funguje, představit zákulisí některých svých kampaní a přiblížit jim nové trendy v reklamě a komunikaci.

Akce se uskuteční ve čtvrtek 26. 5. 2016 od 17 do 21h, paralelně v Praze, Brně a Frýdku-Místku. Program bude probíhat v sídlech jednotlivých agentur. Každá má připravené cca ½ hodinové představení agentury, klientů, případovek apod., které se bude vždy 4x opakovat v následujících časech 17:00, 18:00, 19:00, 20:00h (s rezervou na dotazy a networking).

Na webu http://www.aka.cz/nakafe/ je k dispozici mapa, na které stačí vybrat si příslušnou agenturu a rovnou se prokliknout na rezervační formulář. Pak už jen stačí zaškrtnout vybranou hodinu návštěvy a je hotovo. Jelikož se program v jednotlivých agenturách bude opakovat, mohou zájemci stihnout návštěvu až čtyř míst za jedno odpoledne.

Návštěvníkům budou k dispozici zástupci důležitých agenturních pozic – Kreativní ředitel, Ředitel a další. Doprovodný program je plně v režii jednotlivých agentur – grilování, fotbálek, formálnější akce…Svým způsobem tedy půjde o překvapení i pro samotného organizátora akce, kterým je AKA.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce nakafe

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (181 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (857 metrů)

ValentinskaPraha (927 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (341 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (365 m)