Viliam Poltikovič: Učitelé z hvězd

Viliam Poltikovič: Učitelé z hvězd

Adresa:

Praha 1, Řetězová 7

Termín: 24.5.2016
Vstupné:

180

24květen úterý 19:00

Žánr: ostatní akceProjekceDebata


Viliam Poltikovič je režisér a kameraman, který se celoživotně věnuje točení dokumentů zejména s duchovní tematikou. Procestoval téměř všechny kontinenty, navštívil mnoho míst, která označujeme za posvátná, setkal se s místními lidmi a prostřednictvím svých snímků tak pomáhal a pomáhá českému divákovi rozšiřovat si obzory na poli duchovní tematiky.

Na našem setkání promítne Viliam svůj film Učitelé z hvězd. Vědecká pozorování i mnohé osobní zkušenosti nasvědčují tomu, že žijeme v mnoharozměrné realitě, kde se vzájemně prolíná a ovlivňuje bezpočet světů, vesmírů s vyšším počtem dimenzí. Film Učitelé z hvězd byl natáčen v Peru, kde je řada zvláštních energetických zón a kde stovky lidí velmi často pozorují podivuhodné světelné objekty, které označujeme jako UFO.

A nejde jen o pozorování objektů, ale i zvláštních humanoidních bytostí. Svědectví o tom ve filmu podávají nejen vesničané, ale i vojenští piloti, starostové měst a vládní expert na jev UFO. Peruánští šamani spolupracují s bytostmi z jiných světů a dimenzí odedávna – pomáhají jim léčit lidi a učí je. Ve filmu je i vysvětlení obrazců na planině Nazca a zmínka o zvláštních schopnostech zvířat jako je například teleportace termití královny.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Viliam Poltikovič:...

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (158 metrů)

ValentinskaPraha (216 metrů)

The Emblem HotelPraha (228 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (225 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (272 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (411 m)