CTM 10 let + special guests: Define Me & Caffeine

CTM 10 let + special guests: Define Me & Caffeine

Adresa:

Praha 5, Zborovská 7

Termín: 21.5.2016
Vstupné:

100

21květen sobota 19:30

Žánr: koncertyRockMetal

Umělci: CaffeineCTMDefine Me


Je to neskutečné, ale je to tak. Kdo by tomu tenkrát věřil, když jsme si v 15 letech pořizovali první kytary a činely. Letos je to 10 let, co funguje naše kapela. Když se ohlédneme zpět, na to co jsme prožili, co nám to dalo a jaká to byla jízda, je to opravdu neuvěřitelné.

Skoro všechny kapely, které s námi tenkrát začínaly, už se dávno rozpadly. My ale stále držíme, což je v dnešní době rychlokvašek velmi cenné, a třebaže to tak z úvodí fotky nevypadá, jsme strašně rádi! :) Je to především tím, že kromě muziky aktivně provozujeme i kamarádství, ale také tím, že jsme po celých těch 10 let cítili vaší podporu a energii a strašně nás to bavilo a stále baví.

Proto prosím přijměte pozvání na velký výroční koncert, který se uskuteční v klubu Futurum Music Bar, a to v sobotu 21.5.2016. Naše pozvání přijali skvělé našláplé party Define Me a Caffeine, takže o super večer bude postaráno.

Můžete se těšit na super kapely, afterparty s DJs a speciální setlist CTM, který jen tak (a dost možná že už nikdy!) neuslyšíte! Předprodej přes GoOut za 100,- Kč, ne místě potom za 130,- Kč.

Caffeine je českou hudební skupinou, která vznikla v roce 2007. Momentálně ji tvoří pět členů, kteří dohromady tvoří muziku na pomezí rock
Cotam (CTM) je kapela, která se posledních pět let pohybuje napříč snad všemi myslitelnými hudebními žánry a boří zažité poměry v hudební branži. Nezná slovo konvence a jejím hlavním cílem je oslovit publikum a svézt se...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce CTM 10 let + special...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (789 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 087 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 541 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (916 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 061 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (762 m)