Prague Food Festival 2016

Adresa:

Praha 1, Královská zahrada

Termín: 27.5.2016 29.5.2016

27kvě - 29kvě celý den

Žánr: gastrofestival


3 dny / 4 hektary / 44 stánků / 18 000 návštěvníků Český historicky první gastronomický festival určený pro širokou veřejnost - Prague Food Festival, vstupuje letos do jubilejního X. ročníku.

Mezi letošní novinky patří Adore restaurant, Etnosvět, Gran Fierro, Hostaria, Mirellie, Sabores Tapas & Vinos či Prolog Bar. Kromě nich můžete samozřejmě ochutnat kulinární stálice jako např. Angusfarm, KOBE, La Bodeguita Del Medio, U Emy Destinové, Bellevue, V Zátiší, Žofín Garden, Chateau Mcely, Piano Nobile, Oliva by Amandine a další.

Vína z ekologické produkce představí sdružení Ekovín, další skvělá vína ochutnáte na stánku Vinařské Unie ČR a párování vína s čokoládou si vyzkoušíte u Vinselekt Michlovský. Pokud máte ovšem raději pivo, Lobkowicz jich pro vás bude mít připravených hned několik druhů a dojde i na pivní degustaci. Na stánku Veuve Cliquot ochutnáte toto věhlasné šampaňské a v Hennessy Cognac baru budete moci okusit kouzlo koňaků.

Na stáncích s delikatesami se těšte na lžičkové degustace čokolády, ochutnávky sýrů, na osvěžující italské zmrzliny, čerstvé ovoce, jogurty a další.. Setkáte se s michelinskými šéfkuchaři, zažijete gladiátorské kulinární klání ve stylizovaném Kenwood Colosseu pod taktovkou dvoumichelinského guru Morena Cedroni z Itálie. Na stánku Czech Tourismu si pro vás Czech Culinary Team připraví menu z dob Karla IV., který letos slaví 700 let! Program v Míčovně: Neplýtvejte a seznamte se s „Taste Waste“.

V rámci této filosofie, která bude provázet celý X. ročník Prague Food Festivalu, v Míčovně představujeme možnosti recyklace oblečení a skla, možnosti ekologického kompostování i úpravy surovin. Seznámíme vás s pojmem "slow fashion" a díky tomu všemu poznáte, že plýtvat opravdu nesmíme! Tato největší gastronomická akce v zemi se koná v Královské zahradě Pražského hradu 27. – 29. 5. 2016.

Vstupenky v předprodeji stojí 450Kč, na místě 500Kč. Podrobné informace o všech účastnících, partnerech a programu najdete na www.praguefoodfestival.cz Vstupenky již v předprodeji na http://www.praguefoodfestival.cz/on-line-vstupenky a v síti Ticketpro.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prague Food Festival 2016

The Golden Wheel HotelPraha (538 metrů)

Vila LannaPraha (1 109 metrů)

ValentinskaPraha (1 211 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (298 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (359 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 390 m)