Aid Kid v Oku - premiéra videoklipu & nového live setu

Aid Kid v Oku - premiéra videoklipu & nového live setu

Adresa:

Praha 7, Františka Křížka 15

Termín: 3.5.2016

3květen úterý 20:00

Žánr: ostatní akcevideodesign


Veřejná premiéra videoklipu k singlu “Hidden Light (feat. Veronika Buriánková)” z Aid Kidovy eponymní debutové desky v režii Marka Partyše s kamerou Marka Dvořáka. Aid Kid v rámci večera také poprvé představí novou verzi svého autorského live setu. Během koncertu přímo v kinosále vystoupí i několik zajímavých hostů.

Aid Kid je mladý talentovaný hudebník, držitel ceny Vinyla 2015 v kategorii objev roku. Za poslední 3 roky toho dokázal docela hodně - předskakoval zahraničním hvězdám, odehrál desítky koncertů a DJ setů, účastnil se sound designerských sympózií v Čechách i v zahraničí. Rok od vydání eponymního debutového alba se připomíná s videoklipem v režii Marka Partyše (Berlin Music Video Awards za nejlepší lo-fi videoklip: DVA - Nipomo) a kamerou Marka Dvořáka (Show!, David, Posedlost…).

V haptickém videoklipu k písni Hidden Light pozorujeme fantaskní příběh nevidomého Tomáše Peržiny, úspěšného postiženého sportovce, zasazený do opuštěných pražských zákoutí, chladného bytu a vietnamských večerek. Jaké by bylo světlo, pokud by se dalo nahmatat a není schováno právě v těchto neradostných kulisách? Aid Kid chystá na premiérový večer speciální podobu svého live setu, na kterém se hostování ujme viloncellistka Terezie Kovalová, Marie Kieslowski a Never Sol. O vizuální stránku se postará Pavel Karafiát z kolektivu Lunchmeat.

S Ondrou už projel Rumunsko, Moldávii a Podněstří coby VJ. Díky technickým možnostem BIO OKO se můžeme těšit na 4K projekci ušitou na míru aid kidovu live setu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Aid Kid v Oku -...

Výstaviště HolešovicePraha (564 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 370 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 614 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 420 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 585 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 817 m)