Znamení Lvova / Fotografie Igora Malijevského

Znamení Lvova / Fotografie Igora Malijevského

Adresa:

Praha 1, Rytířská 31

Termín: 4.5.2016 28.5.2016
Vstupné:

0 Kč

4kvě - 28kvě celý den

Žánr: výstavyfotografieprohlídkavernisáž


Fotografický cyklus básníka a fotografa Igora Malijevského, na kterém pracoval poslední dva roky během svých opakovaných pobytů v ukrajinském Lvově. Cyklus se skládá ze dvou částí: samotná „Znamení Lvova“ představují černobílé poetické fotografie na stříbře zachycující poetickou atmosféru nejvýchodnějšího středoevropského města.

„Domeček pro panenky“ je soubor barevných fotografických tisků na plátně z jediného lvovského dvorku poblíž Starého Rynku, kde obyvatelé města osvobozují své hračky. K výstavě je připraven bohatý doprovodný program: Středa 4. 5. 2016 18.00 vernisáž výstavy Na vernisáži bude slavnostně uvedena fotografická monografie "Znamení Lvova", kterou vydává Nakladatelství KANT. Zazní staré ukrajinské balady v podání skupiny Milánosz a písně Tomáš Pastrňák.

Přineste s sebou vysloužilou panenku nebo plyšáka, je čas, aby vaše hračky konečně začaly žít svým vlastním životem! Úterý 10. 5. 2016 17.00 Komentovaná prohlídka výstavy s Igorem Malijevským Čtvrtek 26. 5. 2016 17.00 Komentovaná prohlídka výstavy s Igorem Malijevským 18.00 Koncert skupiny Hlinomazův apetit a křest básnické sbírky Igora Malijevského "Zimní království", která vychází v nakladatelství paperJam.

Více informací k výstavě na stránkách České centrum Praha: http://prague.czechcentres.cz/program/detail-akce/znameni-lvova-fotografie-igora-malijevskeho/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Znamení Lvova /...

Tyn Yard ResidencePraha (324 metrů)

The Emblem HotelPraha (396 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (474 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (228 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (242 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (483 m)