David Icke v Praze

David Icke v Praze

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 8.10.2016
Vstupné:

1350, 1900 Kč

8říjen sobota 10:00

Žánr: ostatní akcepřednáškyvzdělávacíseminářvíno knihy


Pozvánka na celodenní seminář vizionáře a spisovatele Davida Icka v Praze, který proběhne v rámci jeho celosvětového turné World Wide Wake Up 2016.

Každý, kdo se v dnešní době zajímá o pozadí a smysl současného světového dění, se již musel se jménem Davida Icka setkat. Pokud hledáte odpovědi na otázky proč je na světě stále tolik bídy, proč je stále tolik válek, proč existuje terorismus, proč lidstvo stále ničí životní prostředí, kdo ovládá naše politiky, proč média lžou, proč bohatí stále bohatnou a chudí chudnou, proč je na světě stále tolik zbytečných nemocí, a o co na této planetě doopravdy jde, tak jste již museli na dílo Davida Icka narazit. Viděli jste některé z jeho přednášek, rozhovorů nebo dokumentů, ve kterých účinkoval. Četli jste nějakou jeho knihu nebo komentář k nějaké významné události. A pokud jste o něm dosud neslyšeli, tak je jeho nadcházející návštěva Prahy nejlepší příležitostí se s ním seznámit.

Rodák z anglického Leicesteru začal svoji životní kariéru nejdříve jako fotbalový brankář v několika druholigových týmech. Ve 21 letech musel ze zdravotních důvodů aktivní sportovní kariéru ukončit a stal se úspěšným novinářem.  Osm let pracoval jako sportovní komentátor TV stanice BBC.  Začátkem devadesátých let byl výraznou postavou britské strany Zelených, kde působil jako její mluvčí. A již tehdy se postupně vydal na dráhu nezávislého výzkumníka a publicisty, v čemž úspěšně pokračuje dodnes.

Žijeme v době, kdy se lidstvo globálně probouzí z celé epochy trvající iluze o povaze naší planetární reality. Z hlediska individuálního pozvolna, avšak z pohledu historického se doslova v okamžiku probíráme ze snu o tom, kdo jsme, kam jdeme, a co a proč se děje ve světě kolem nás.

David Icke patří k těm, kteří se začali probouzet nejdříve, a kdo začal odvážně a neúnavně probouzet lidi kolem sebe. Dnes patří mezi nejotevřenější a nejkontroverznější mluvčí a spisovatele, kteří se věnují dění současného světa či agendě Nového Světového Řádu. Jeho dílo zraje jako víno a dnes v jeho 63 letech je zřejmé, že to, o čem psal a mluvil již na začátku, bylo pravdivé a správné. Proto je nejlepší a proto byste si jej neměli nechat ujít. Není jisté, že taková příležitost opět bude.

V nové knize Život v přeludu (originále Phantom Self), která vyjde v českém jazyce během září 2016 a jejíž obsah koresponduje s jeho aktuálním světovým turné, proniká David Icke ještě hlouběji k podstatě kolosální manipulace, jíž je lidstvo obětí.

Ve svých dřívějších knihách a přednáškách již popsal dostatečně historii, která vedla k nahromadění moci nad planetárním děním v rukou malé skupiny lidí, jenž ze zákulisí manipuluje celým lidstvem. Ukázal, jak k tomu používají média, banky, korporace, politické strany, státní i nestátní instituce, tajné společnosti, nejnovější technologie a zločiny všeho druhu včetně válečných konfliktů s milióny obětí. Ukázal, kdo ze současných i nedávných vlivných lidí je na koho napojen a ve kterých organizacích působí. Vypátral a zveřejnil tajemství hermetických společností sahající stovky a tisíce let do minulosti a metodiku udržování a posilování jejich moci a souvislosti jejich napojení na vládnoucí síly dneška.

Nyní se s námi David Icke ponoří ještě hlouběji k příčinám celosvětových problémů, jejichž kořen je na úrovni jednotlivce. Ukáže nám jakým způsobem je zmanipulováno přímo naše vnímání reality, ve které žijeme, jak je programováno naše myšlení, naše cítění, naše vůle a naše fyzická těla.

Říkat v dnešní době pravdu o podstatě našeho světa již není tolik nebezpečné jako dříve a to právě proto, že na začátku byli lidi jako David Icke. I díky němu se iluzorní a vylhané paradigma, které nám masmédia, politici a vzdělávací instituce stále sypou do hlav, rozpadá. Hroucení kolosálních lží všeho druhu vidíme v okolním světě každý den. Proto bude jeho vystoupení 8. října 2016 v pražské Lucerně nejenom bohatým informačním přínosem pro nás jako diváky a posluchače, nejenom intenzivním kolektivním zážitkem společného porozumění, které je kvalitativně nesrovnatelné s osamocenou četbou knihy nebo sledováním videa. Bude to především příležitost k poděkování a vyjádření úcty a respektu k odvážnému, pracovitému, moudrému a svým způsobem geniálnímu člověku, bez něhož by život mnohých z nás byl mnohem těžší než dnes. Ti, kdo byli na jeho první návštěvě v Praze v září 2010, vědí, že se jedná o nezapomenutelnou a nenahraditelnou zkušenost.

Přednáška Davida Icka v Praze 8.10.2016 v Lucerně je součástí Davidova turné World Wide Wake Up 2016. Celodenní seminář proběhne ve Velkém sále paláce Lucerna od 10 do 22 hodin.

U příležitosti turné Davida Icka vyjde v češtině jeho nová kniha „Život v přeludu (…a jak se z něj probudit)“. Zároveň proběhne dotisk jeho předchozí přeložené knihy Jen Nekonečná Láska je skutečná (… a vše ostatní je iluze!). Vydavatel Jiří Maria Mašek a www.osud.cz. Obě knihy budete moci zakoupit i na přednášce v Praze.

Více informací:

www.davidickeinfo.cz

Facebook:

https://www.facebook.com/events/936087069814945/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce David Icke v Praze

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (825 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (715 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (558 m)