Læther Strip + Klutæ + Jäger 90

Læther Strip + Klutæ + Jäger 90

Adresa:

Praha 1, Národní 20

Termín: 12.11.2016
Vstupné:

378

12listopad sobota 20:00

Žánr: koncertyElektroHardcore

Umělci: Leæther StripKlutaeJäger 90


Premiérové české vystoupení pana Clause Larsena a jeho ikonického EBM projektu Leæther Strip se do tuzemského koncertního povědomí zapsal velkým zlatým písmem a opentlil stuhou “kultovní”.

A protože od té doby už utekly tři roky, řekli jsme si, že je na čase to zopakovat. Proto se Claus s Kurtem 12. listopadu opět do Prahy vrátí – tentokrát však do pohodlnějšího prostoru Rock Café. A aby toho snad nebylo málo, uslyšíme kromě klasického monstrózního vystoupení Leæther Strip ještě jeden regulérní set – vůbec poprvé totiž v Praze budeme mít možnost slyšet Clausův zavedený industriální projekt Klutæ!

A nedosti na tom – abychom dali dánské dvojici mezi dvojitou koncertní porcí prostor si trochu odpočinout, vtrhnou na scénu vlajkonoši klasického oldschool EBM, rostočtí Jäger 90. A že si tahle přes deset let fungující dvojice energií s ničím nezadá s hlavní hvězdou, se premiérově přesvědčíme i my.

Za industrial elektronickým projektem Leæther Strip stojí dánský muzikant Claus Larsen. Ten ho založil na konci osmdesátých let v roce 1988 a hned dva roky na to začal vydávat pod patronátem kultovního vydavatelství Zoth Ommog....

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Læther Strip + Klutæ +...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (550 metrů)

ValentinskaPraha (616 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (360 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (27 m)